Mazars și FORVIS vor forma o nouă rețea globală, urcând în primele 10 locuri în clasamentul mondial

15 noiembrie 2023 - Mazars, una dintre cele mai mari companii internaționale de audit și consultanță în afaceri, și FORVIS, cea de-a opta cea mai mare firmă de profil din Statele Unite, anunță astăzi formarea unei noi rețele globale, avansând astfel în top 10 al celor mai mari rețele la nivel mondial[1], începând cu 1 iunie 2024. Noua rețea va oferi oportunitatea ambelor companii să crească la nivel global, prin extinderea capacităților lor de a răspunde solicitărilor clienților, în special ale celor cu nevoi internaționale.

Noua rețea globală va opera sub un singur brand, Forvis Mazars. Cu venituri de aproximativ 4,7 miliarde de euro (5 miliarde de dolari)[2], Forvis Mazars se va alătura celor mai mari 10 organizații la nivel mondial. Această rețea unică, compusă din doar doi membri, este proiectată pentru a fi agilă, asigurând în același timp consecvență și având resursele globale necesare pentru a răspunde cerințelor clienților. Ambii parteneri ai rețelei vor rămâne sub conducerea parteneriatelor lor existente. Începând cu 1 iunie 2024, Mazars în SUA se va alătura Forvis Mazars pe teritoriul american.

Hervé Hélias

Sunt încântat de această nouă rețea formată din Mazars și FORVIS și extrem de entuziasmat de oportunitățile pe care aceasta le va aduce pentru ambele companii, în ceea ce privește îmbunătățirea serviciilor oferite clienților noștri și sprijinirea angajaților noștri. Suntem mândri să introducem în industria noastră un model de rețea inovator și bucuroși să continuăm această călătorie împreună. La Mazars, ne sprijinim clienții să își construiască și dezvolte afacerile cu încredere, iar crearea acestei noi rețele, formată din colaborarea noastră cu FORVIS, completează parteneriatul nostru internațional integrat și avansează semnificativ strategia globală a Mazars. Ne bucurăm să punem la dispoziția clienților noștri resursele puternice ale parteneriatului nostru internațional, acoperind 100 de țări, și să aducem beneficiile parteneriatului național extins al FORVIS din SUA, care operează ca o singură entitate în Statele Unite. Această evoluție ne consolidează prezența pe care ne-am dorit să o avem în SUA și ne confirmă poziția în top 10 rețele globale, cu o amploare și o extindere considerabile.

Hervé Hélias CEO and Chairman, Mazars Group

Formarea unei rețele formată din două companii, care operează sub un singur brand global, accelerează strategiile noastre comune. Aceasta reprezintă o oportunitate de a servi clienții noștri într-un mod mai eficient, mai ales pe cei cu cerințe internaționale, și de a susține dezvoltarea continuă a echipei noastre. Organizațiile noastre se cunosc foarte bine, având o istorie solidă de colaborare și împărtășind culturi similare centrate pe importanța acordată oamenilor și clienților. FORVIS și-a asumat întotdeauna cu pasiune misiunea de a oferi o Experiență de neegalat pentru clienți® și de a valorifica potențialul atât al clienților noștri, cât și al echipei noastre. Această oportunitate ne permite să realizăm exact acest lucru pe o platformă globală consolidată.

Tom Watson CEO, FORVIS

Mazars, cu prezență în peste 100 de țări și teritorii, a crescut semnificativ prin colaborarea cu unele dintre cele mai renumite branduri din întreaga lume. Pe de altă parte, FORVIS și-a consolidat reputația pe parcursul a 100 de ani prin furnizarea unei Experiențe de neegalat pentru clienți®, ceea ce a contribuit la clasarea sa printre primele 10 companii[3] din Statele Unite și la extinderea pe plan global. Într-o perioadă caracterizată de transformări semnificative în mediul de afaceri global și schimbări profunde ale dinamicii pieței, această nouă rețea globală se va remarca prin agilitatea sa, având în același timp amploarea, capacitatea și acoperirea necesare pentru a satisface cerințele actuale și viitoare ale clienților din întreaga lume, oferind cele mai înalte standarde de experiență a clienților.

-       SFÂRȘIT

Persoane de contact

Lorraine.Hackett@mazars.co.uk

Brand & Communications Director, Mazars Group

Madalina.Lazar@mazars.ro

PR & Corporate Communication Executive, Mazars in Romania

Mazars este un parteneriat internațional integrat, specializat în audit, contabilitate, consultanță, servicii fiscale și juridice*. Cu filiale în peste 100 de țări și teritorii din întreaga lume, ne folosim de cunoștințele de specialitate a peste 30.000 de profesioniști din cadrul parteneriatului integrat Mazars, pentru a sprijini clienți de toate dimensiunile în fiecare etapă a dezvoltării lor. Vizitați www.mazars.ro pentru a afla mai multe.

*acolo unde permite legislația națională aplicabilă.

Despre FORVIS

FORVIS, LLP este o firmă de servicii profesionale cu o prezență globală și o pasiune pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor. Echipa noastră dedicată, alcătuită din 6.000 de membri, oferă o Experiență de neegalat® prin furnizarea de servicii de raportare, fiscale și de consultanță pentru clienți în toate cele 50 de state din SUA și la nivel internațional. Suntem una dintre cele mai mari firme de audit, contabilitate și consultanță din Statele Unite și ne-am angajat ferm să îi susținem pe cei pe care îi servim, având ca scop deblocarea întregului lor potențial - de la angajați și clienți până la comunitățile în care activăm. Vizitați www.forvis.com pentru a afla mai multe informații.

[1] Source: IAB World Network rankings, based on most recent rankings

[2] 2023 revenues: FORVIS €1.6bn ($1.7bn), Mazars expected €2.8bn ($3bn).

[3] Source: Inside Public Accounting, based on most recent rankings