Mazars în România lansează un Turkish Desk și îl numește lider pe Mert Kaftanoglu

Mazars, firmă internațională de audit şi consultanță în afaceri, anunță lansarea unui Turkish Desk în cadrul biroului din România și numirea lui Mert Kaftanoglu în funcția de Business Development Executive și lider al biroului turcesc.

Biroul turcesc va oferi întreaga gamă de servicii Mazars pentru afacerile turcești, inclusiv servicii de audit, contabilitate, consultanță, servicii fiscale și financiare.

Prin formarea unei echipe specializate, cu o înțelegere profundă a culturii și o expertiză solidă în industrie, Mazars este pregătită să ofere servicii de înaltă calitate și suport pentru companiile românești interesate să-și extindă afacerile în Turcia, firmele turcești care aleg să se înființeze în România și pentru cetățenii de origine turcă care au ales să se stabilească în România și au nevoie de sprijin în administrarea afacerilor lor.

Mert Kaftanoglu are o experiență de peste 20 de ani într-o varietate de industrii, deținând o gamă diversificată de abilități care acoperă funcțiile de management și operațiuni. Călătoria profesională a lui Mert include roluri de conducere remarcabile în domeniile fintech, IT și construcții, unde a avut un impact semnificativ în conturarea strategiei, stimularea creșterii și gestionarea relațiilor cu părțile interesate.

În plus, Mert a contribuit semnificativ la sectorul bancar, unde a condus analiza bancară de retail și gestionarea portofoliului, operațiunile și canalele alternative, printre alte responsabilități, la diferite companii.

Background-ul academic al lui Mert include un MBA Executiv, reflectând angajamentul său față de învățarea continuă și dezvoltarea profesională. Fluența sa în limba engleză, română și turcă îi conferă versatilitatea lingvistică necesară pentru a prospera în medii multiculturale.

Lansarea biroului turcesc subliniază angajamentul nostru de a sprijini afacerile care activează între România și Turcia, facilitând tranzacțiile și investițiile transfrontaliere și consolidând relații solide în cadrul comunității turcești din România. Sunt convins că sub conducerea lui Mert, biroul turcesc va deveni o resursă valoroasă pentru clienții noștri, oferindu-le îndrumarea și sprijinul de care au nevoie pentru a prospera în peisajul global al afacerilor de astăzi.”, a menționat Edwin Warmerdam, Partner, Head of Tax, Mazars in Romania.

Comentând despre noua lui provocare, Mert a remarcat:

Sunt încântat să mă alătur echipei Mazars pentru a conduce biroul turcesc din România și pentru a sprijini afacerile și persoanele fizice turcești în navigarea activității lor pe piața românească. Alături de echipa noastră dedicată și o gamă cuprinzătoare de servicii, ne propunem să oferim soluții personalizate care să răspundă nevoilor specifice ale clienților noștri. Aștept cu nerăbdare să valorificăm experiența și expertiza noastră pentru a stimula creșterea și a crea valoare pentru clienții noștri, în timp ce dezvoltăm relații solide în cadrul comunității turcești din România.”

Fiind o firmă internațională, ne mândrim cu o istorie lungă de parteneriate cu diverse companii pentru a le sprijini în creșterea și dezvoltarea lor pe piețele străine. În România, lucrăm deja cu mulți clienți stabiliți în Turcia, precum și cu clienți români care își desfășoară activitatea în Turcia. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre biroul turcesc, accesați acest link.

Persoane de contact

Emilia Popa, Head of Marketing, Communication, and Business Development, Mazars în România și în CEE

emilia.popa@mazars.ro / +40 741 111 042

Mădălina Lazăr, PR & Corporate Communication Executive, Mazars în România

madalina.lazar@mazars.ro / +40 763 385 622

Mazars este un parteneriat internațional integrat, specializat în audit, contabilitate, consultanță, servicii fiscale și juridice*. Cu filiale în peste 100 de țări și teritorii din întreaga lume, ne folosim de cunoștințele de specialitate a peste 50.000 de profesioniști – 33,000+ în cadrul parteneriatului integrat Mazars și 17,000+ în cadrul Mazars North America Alliance - pentru a sprijini clienți de toate dimensiunile în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*acolo unde permite legislația națională aplicabilă.

Despre Mazars în România

În România, Mazars are o experiență de peste 29 de ani în audit, consultanță fiscală și financiară, externalizare și sustenabilitate. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde peste 370 de profesioniști.

https://www.mazars.ro | https://www.linkedin.com/company/mazars-in-romania

Contacte presă