Cristina Constantin Senior Manager, Outsourcing - Accounting

Cristina Constantin_1395x606.jpg
  • Cristina Constantin este absolventă a Facultății de Economie a Academiei de Studii Economice din București. Este expert contabil, fiind membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). Ea este, de asemenea, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF).
  • Cristina are o experiență profesională de peste 15 ani în contabilitate financiară, din care 5 ani a lucrat la LeitnerLeitner și Adevaris (care a fuzionat cu Mazars in 2013), oferind servicii contabile investitorilor străini veniți în România, în special celor vorbitori de limbă germană.
  • Competența sa se axează pe contabilitatea societăților comerciale care funcționează în diverse domenii precum comerțul cu amănuntul, inclusiv prin Internet, proprietatea imobiliară, producție și prestarea serviciilor. Cunoaște foarte bine programul electronic pentru contabilitate financiară (SAP FI) și coordonează echipe care lucrează pentru clienții care își externalizează funcția financiar-contabilă a societăților lor comerciale.
  • Cristina vorbește fluent limba engleză și limba rusă.

Doriţi să aflaţi mai multe?

Cristina Constantin Senior Manager, Outsourcing - Accounting

+40 3 12 29 26 00

Pagini în care apare Cristina Constantin