Raport Anual 2013/2014: „Deschiderea de noi orizonturi” – Vă invităm să parcurgeți a 10-a ediție a Raportului Anual

„Deschiderea de noi orizonturi” ilustrează istoria noastră, a unei organizații care nu se teme să progreseze, să exploreze, să facă apel la inovație și să acorde atenție opiniilor diferite, să se aventureze pe piețe noi și să descopere noi teritorii. La Mazars, suntem convinși că factorul-cheie al dezvoltării unor soluții pe termen lung pentru noile generații este curajul. Cifrele-cheie, strategiile, interviurile, studiile de caz: tot ceea ce trebuie să știți despre noi se află în ediția 2013/2014 a Raportului Anual Mazars.

Transparența și încrederea, un pas mai departe  

 

Prin această a zecea ediție a raportului nostru anual, am decis să ducem mai departe demersul de transparență pornind într-o călătorie al cărei scop este prezentarea informațiilor financiare și nefinanciare potrivit cadrului oferit de Consiliul Internațional pentru Raportare Integrată (IIRC). Bazându-ne pe o gândire integrată, obiectivul nostru este să punem la dispoziția mediului de afaceri și a părților interesate informații corecte, clare și cuprinzătoare, astfel încât aceștia să înțeleagă modul în care creăm, furnizăm și împărtășim valorile.               

To be accountable you have to be understandable”– descoperiți interviul nostru cu Mervyn King, Președinte al Consiliului Internațional pentru Raportare Integrată (IIRC).

O schimbare pe plan local și global în beneficiul clienților  

Serviciile pe care le oferim la Mazars nu sunt standard. Suntem convinși că abordarea de tip „o singură măsură se potrivește tuturor” nu conduce la creare de valoare adăugată. Noi credem în cooperarea cu clienții, în înțelegerea mediului lor de afaceri și în furnizarea unor soluții personalizate, care promovează dezvoltarea lor pe termen lung.

Urmăriți interviurile noastre cu Lena Yang, Director Executiv al Hearst Magazines International (China și Bruno Rousset, CEO April.

Participarea la dezbateri și pregătirea viitoarelor generații de lideri

 

Noi, echipa Mazars, considerăm că avem obligația să participăm la dezbaterile care ne modelează profesia și prefigurează domeniile de exercitare a acesteia, să concepem și să utilizăm noi oferte de servicii care fac mai ușoară aplicarea noilor reglementări actuale și a celor viitoare.

Citiți interviul lui Nathalie Berger (Comisia Europeană) cu privire la Reforma Auditului din Uniunea Europeană.

Ne străduim să pregătim generațiile viitoare de lideri pentru a putea atinge excelența în organizațiile lor și în mediul economic actual.

Aflați mai mult despre inițiativa The Next MBA

2008-2014: călătoria noastră, povestită în cifre

Vă invităm să urmăriți cu atenție călătoria Mazars parcurgând selecția de hărți, grafice și date prezentată în acest format vizual. Accesați imaginea de mai jos pentru a porni în călătorie.

ar dataviz.png

Doriţi să aflaţi mai multe?

Focus on

Doing business in 1 1600 per 500px.jpg

Annual reports

You will find here all our Group annual reports since 2004, including our global consolidated financial statements, jointly audited under IFRS by independent auditors.