Mazars îşi publică raportul său anual 2007/2008 dând dovadă de o transparenţă totală

Pentru al patrulea an consecutiv, raportul anual Mazars este disponibil atât în format electronic, cât şi pe hârtie. Acest raport prezintă conturile noastre consolidate, auditate conform normelor IFRS.

“Mazars este, înainte de toate, o aventură umană, clădită zi de zi de femeile şi bărbaţii care dau viaţă organizaţiei noastre şi o fac să se dezvolte.
Cu toţii, indiferent de originea şi de experienţa lor, îmbogăţesc Grupul nostru prin cultura şi diversitatea lor, dar şi prin dorinţa comună de a evolua.
Datorită angajamentului lor, aventura comună începută în urmă cu aproape 70 de ani poate continua, pentru a construi un Grup Mazars mai bine integrat, mai deschis şi mai internaţional, care să ofere valoare clienţilor săi.” (Extras din raportul anual 2007/2008)

Ediţia 2007/2008 a raportului nostru anual doreşte să reflecte această viziune ilustrând angajamentul nostru faţă de bărbaţii şi femeile care alcătuiesc Grupul Mazars, luându-ne totodată angajamente faţă de clienţii noştri şi comunităţile din care facem parte.