Urmare a Conferinţei anuale a partenerilor din decembrie 2009, Mazars publică o actualizare a raportului său anual 2008/2009

În urma Conferinţei anuale a partenerilor Grupului, ce a avut loc la Londra în decembrie 2009, grupul internaţional de audit şi consultanţă Mazars prezintă o actualizare a celei de-a cincea ediţii a raportului său anual.

Conferinţa anuală a partenerilor este un moment cheie al activităţii de parteneriat din cadrul societăţii Mazars. Momentul publicării acestui Raportul anual al Grupului, prezentând situatiile financiare consolidate auditate ale Grupului, întocmite în conformitate cu normele IFRS, coincide cu organizarea Conferinţei. În cadrul acesteia, partenerii dezbat şi votează strategia de Grup (extinderea geografică, crearea de noi servicii, atragerea de noi talente...).

Printre importantele decizii votate în cadrul Conferinţei din decembrie, partenerii au ales un nou Consiliu Executiv de Conducere, un nou Consiliu de Supraveghere, a cooptat 46 noi parteneri şi a primit în cadrul Grupului 5 ţări noi.

Această actualizare prezintă de asemenea şi structura organizaţională a Grupului, evidenţiind interacţiunea dintre talente, simbol al abordării unice şi viziunii Mazars.

Consultaţi actualizarea raportului anual şi raportul anual online la adresa: annualreport.mazars.com