A doua actualizare a raportului anual 2008/09, după fuzionarea cu firma americană de audit şi consultanţă Weiser, din martie 2010

În martie 2010, Mazars urează bun venit în cadrul parteneriatului internaţional integrat firmei de audit şi consultanţă Weiser, cu sediul în New York şi având o prezenţă importantă pe piaţa de nord-est a Statelor Unite. Această integrare constituie o evoluţie firească a unui parteneriat de peste zece ani.

Patrick de Cambourg - Preşedinte & CEO al Mazars şi Douglas A. Phillips - Preşedinte Weiser au decis să consolideze această colaborare prin fuzionarea celor două entităţi, cu scopul de a putea răspunde mai bine cerinţelor clienţilor din întreaga lume.
„Piaţa americană este, pentru profesia noastră, una din pieţele cele mai importante şi, fără îndoială, una dintre cele mai complexe din lume, datorită cadrului legislativ şi de reglementare. În prezentam căpătat o vastă experienţă pe această piaţă, în special datorită colaborării cu Weiser” a declarat Patrick de Cambourg.
Am publicat o a doua actualizare a raportului anual Mazars 2008/2009, care prezintă acest eveniment major, precum şi alte etape ale dezvoltării reţelei la nivel internaţional:

  • integrarea Pakistanului ca parte a abordării pieţelor emergente de către Mazars
  • şi două noi acorduri cu firme corespondente în Grecia şi Kenya.

Mazars deţine în prezent birouri în 56 de ţări şi numără 12.500 de profesionişti, din care peste 680 de parteneri.

Consultaţi actualizarea raportului anual şi raportul anual online la adresa: annualreport.mazars.com