Caz de Afaceri <RI>: crearea de valoare în industria asigurărilor și reasigurărilor

Ca parte a Rețelei de Asigurări de Raportare Integrată, compania Mazars a fost pe deplin implicată în realizarea cazul de afaceri pentru sectorul asigurărilor.

Raportarea Integrată <RI> este un proces bazat pe gândire integrată care are ca rezultat un raport periodic integrat de către o organizație despre crearea de valoare în timp și despre comunicări legate de crearea de valoare.

Sectorul asigurărilor a fost identificat de către Consiliul Internațional de Raportare Integrată (CIRI), ca o industrie cheie pentru adoptarea <RI> luând în considerare evoluțiile din acest sector.

Rețeaua de Asigurări <RI> a cărei misiune a fost construirea cazul de afaceri pentru sectorul Asigurărilor este coordonată de asigurători și reasigurători de top din mai multe țări. Mazars a cooperat cu Rețeaua de Asigurări <RI> în construirea cazul de afaceri. Au fost efectuate mai multe interviuri în domeniu și realizate mai multe adunări în care specialiștii au dezbătut problemele din industrie pentru a identifica tendințele și factorii cu care se confruntă industria și care fac din <RI> o soluție relevantă.