Departamentul de Taxe

Ca parte a abordării multidisciplinare a biroului Mazars din România, echipa de consultanți fiscali urmează principalele valori ale organizației noastre: responsabilitate, respect pentru oameni, diversitate culturală, independență, continuitate. Țelul nostru este de a dezvolta relații de lungă durată cu clienții noștri și de a le oferi servicii de înalt profesionalism, căutând să atingem excelența în domeniul nostru de activitate.

Clienții noștri internaționali și locali, care beneficiază de acest tip de servicii, sunt tratați cu cea mai mare atenție de către profesioniștii implicați în proiecte. Mai mult decât atât, oferim o abordare personalizată, flexibilă și adaptată necesităților clienților, susținută de capacitățile unei firme internaționale importante, specializată în prestarea de servicii profesionale.

Doriţi să aflaţi mai multe?

Impozit pe Venit și Taxe Locale

Corporate Income Tax
Legislația fiscală română este în continuă schimbare, și în consecință multe societăți comerciale întâmpină dificultăți în încercarea de a găsi în timp util informațiile care îî vizează și de a aplica noile prevederi legislative.
Din poziția de consultanți fiscali, scopul nostru este de a fi în permanență la curent cu modificările din sectorul legislativ, făcându-vi-le cunoscute (în conformitate cu activitatea pe care o desfășurați) și oferindu-vă asistență în aplicarea lor corespunzătoare.

Aflaţi mai multe detalii

Transfer Pricing Rules 2019

Mazars- Transfer Pricing Rules 2019 – the collection of local country transfer pricing requirements across jurisdictions.

Aflaţi mai multe detalii

Country by Country reporting 2019

Mazars- Country by country reporting 2019- a collection of local CbC report requirements across jurisdictions.

Aflaţi mai multe detalii

VAT Hunter - Soluția Mazars pentru verificarea codurilor de TVA

web page 4.png
Anul 2018 ne-a adus foarte multe noutăți legislative, cu impact major pentru cea mai mare parte a populaţiei, dar și pentru mediul de afaceri. Printre cele mai importante schimbări se numără aplicarea mecanismului de plată defalcată a TVA.

Aflaţi mai multe detalii

Private clients

private clients mazars
Being a business owner and/or high net-worth individual, you want to protect, build and preserve your wealth, from both a business and personal perspective. As your personal circumstances evolve, so will your tax obligations. Keeping abreast of (inter)national tax regulation and legislation is essential, however, not always easy. Tax information can be overwhelming and record keeping can be time consuming.

Aflaţi mai multe detalii

Raportare tranzacții/aranjamente fiscale transfrontaliere

#Transparency_iStock-674390816(1)-crop.jpg
Directiva (UE) 2018/822 a Consiliului din 25 mai 2018 de modificare a Directivei 2011/16/UE în ceea ce privește schimbul automat obligatoriu de informații în domeniul fiscal cu privire la modalitățile transfrontaliere care fac obiectul raportării (“Directiva”) suplimentează obligațiile declarative pentru anumite categorii de entități.

Aflaţi mai multe detalii

Servicii de Asistență în Tranzacții

Transaction support Mazars
În ultimii ani fuziunile și achizițiile au devenit tot mai complexe și, având în vedere amendamentele frecvente care apar în legislația fiscală, investitorii trebuie să reacționeze rapid la schimbările bruște din mediul de afaceri.

Aflaţi mai multe detalii

Taxare Indirectă

Indirect taxation Mazars
Taxa pe valoare adăugată, accizele și taxele vamale pot însuma până la o treime din cifra anuală de afaceri a unei societăți comerciale. Ca atare, în lipsa unei prognoze și gestionări corespunzătoare, impozitele indirecte pot avea un impact extrem de puternic asupra fluxului de trezorerie al unei societăți comerciale. Dat fiind faptul că impozitele indirecte expun toate tipurile de activități unor riscuri semnificative, ele necesită o atenție și o gestionare specială.

Aflaţi mai multe detalii