Consultanță în resurse umane

Cu oamenii potriviți și cu procesele corect stabilite, o companie devine cu adevărat competitivă în orice piață, și poate să obțină rezultatele dorite conform cu strategia definită a afacerii ei.
Credem cu tărie că angajații sunt sufletul oricărei afaceri. Acesta este motivul pentru care oferim clienților noștri servicii ce au în centrul lor angajații și talentele lor: atragerea și angajarea oamenilor potriviți, valorificarea sau dezvoltarea adecvată a talentelor acestora, recompensarea corectă și retenția angajaților de top, precum și gestionarea eficientă și proactivă a riscurilor legate de resursa umană.

Mazars oferă servicii de consultanță pentru capitalul uman, care acoperă întreg „ciclul de viață” al angajaților dumneavoastră. Furnizăm consultanță adaptată în ceea ce privește comunicarea cu angajații, crearea reputației unui angajator desirabil, creșterea gradului de satisfacție și implicare al angajaților, recompensele, beneficiile, îmbunătățirea proceselor. Ascultăm nevoile dumneavoastră și venim în întâmpinarea lor cu o abordare holistică și integrată care acoperă serviciile de mai jos.

Proiectarea și dezvoltarea structurii unei companii

iStock_000045974120_Large-crop.jpg
Traversăm o perioadă foarte dificilă, în care, pe diverse piețe, există mai multe oportunități decât candidați dispuși să le accepte. De aceea, angajatorii trebuie să dezvolte o strategie transparentă și atractivă pentru oamenii potriviți cu proiectele lor. Iar provocările pentru angajatori nu se opresc la momentul angajării; angajații rămân în companie doar dacă regăsesc acolo un mediu și practici sănătoase care îi ajută să crească în ritmul lor.

Aflaţi mai multe detalii

Transformarea departamentului de resurse umane

hr transformation.jpg
Suntem capabili să oferim asistență clienților noștri în toate fazele de dezvoltare a funcției de resurse umane: de la înființarea unei echipe de resurse umane, implementarea sistemelor de management, până la cele generate de proiectele de reorganizare, fuziune și achiziție.
De asemenea, putem asigura în numele dumneavoastră o funcție HR interimară în anumite orașe din țară.

Aflaţi mai multe detalii

Servicii HR

2315466_122486068-crop.jpg
Vă putem oferi, de asemenea, la cerere, servicii specializate de resurse umane externalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră:

Aflaţi mai multe detalii

Schimbări majore în companie

2314413_119669160-crop.jpg
Afacerea dumneavoastră este implicată într-un proiect de tip „due diligence”? Aveți în vedere riscurile legate de resursa umană atunci când plănuiți dezvoltarea afacerii?
Sunteți conștienți de riscul de a pierde angajații talentați pe parcursul unui proces și al unei perioade incerte?

Aflaţi mai multe detalii

Doriţi să aflaţi mai multe?

Is your people strategy created to serve the business strategy?

request a meeting HR advisory graphic pie chart meeting business

Request a meeting if you're thinking what to say

We strongly believe that any business is made by its employees. That’s why we help our clients attract and employ the right people for them, utilize or develop properly their talents, reward or retain the high performers, manage properly the people's risks.