Consultanță financiară

Activitatea noastră este permanent concentrată asupra satisfacerii cerințelor clienților și furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate. Punem accent în special pe dezvoltarea unor relații apropiate cu clienții noștri, punându-le la dispoziție asistența personală a partenerilor și managerilor noștri. Clienții noștri din întreaga lume beneficiază de standarde calitative unitare, asigurate de un parteneriat omogen.

Servicii de audit intern

Internal audit page MAzars Romania
Organizațiile se confruntă cu o cerință sporită de asigurare a unei funcții solide de audit intern.
Legea 162/2017 din 6 iulie 2017 stabilește sancțiuni pentru nerespectarea cerințelor de organizare a unei activități corespunzătoare de audit intern, și anume pentru:

1. Neorganizarea și neefectuarea activității de audit intern de către entitățile ale căror situații financiare fac obiectul unui audit statutar;

2. Lipsa unui comitet de audit în cadrul entităților de interes public.

Aflaţi mai multe detalii

Guvernanță corporativă, Riscuri și Control intern

Governance, Risk & Internal Control (GRIC) Mazars Romania
Echipa Mazars de management al riscurilor vă va sprijini în obținerea unei eficiențe sporite în ceea ce privește managementul riscurilor organizaționale.

Aflaţi mai multe detalii

Consultanță și audit în IT

 IT AUDIT AND ADVISORY
Prezența crescută a IT-ului în procesele de afaceri poate fi un factor semnificativ de stimulare a eficienței și poate spori considerabil capacitatea organizației de a-și atinge obiectivele strategice și de a-și îndeplini misiunea.

Aflaţi mai multe detalii

Instrumente și tehnici de îmbunătățire a eficienței

tools and techniques for efficiency improvement
Presiunea sporită asupra resurselor umane, împreună cu dezvoltarea tehnică, a dus la adoptarea rapidă a automatizării proceselor prin intermediul roboților software (Robotics Process Automation - RPA).

Aflaţi mai multe detalii

Noutăți Audit și Consultanță Financiară

audit news mazars romania
Aici veţi găsi ultimele Noutăţi despre Audit și Consultanță Financiară, publicate de Mazars.

În cazul în care doriți să vă abonați pentru a primi (gratuit) buletinele de știri pe care le transmitem periodic prin e-mail, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la news@mazars.ro.

Aflaţi mai multe detalii

Impactul contabil al COVID-19 asupra situațiilor financiare IFRS

ifrs page.png
Au trecut mai mult de două luni din momentul declarării pandemiei de către Organizația Mondială a Sănătății, respectiv de la implementarea unor măsuri de distanțare socială și a măsurilor guvernamentale, cu ajutorul cărora se încearcă găsirea unor soluții pentru atenuarea atât a crizei economice, cât și a crizei care afectează sistemul sanitar. În momentul de față, impactul asupra companiilor este deja unul semnificativ.

Aflaţi mai multe detalii

Doriţi să aflaţi mai multe?