Servicii de contabilitate și salarizare externalizate

Experții noștri în contabilitate și servicii de salarizare externalizate vă oferă suport specializat de la derularea procesului de conformitate sau de salarizare, gestionarea contabilității companiei dumneavoastră și raportări financiare pe măsură ce afacerea dumneavoastră se dezvoltă.

Servicii de Contabilitate și îndeplinire a obligațiilor declarative

Accounting services Mazars
La începutul anilor ’90, Mazars a fost implicată, alături de Ministerul Finanțelor Publice din România, în implementarea unui nou sistem de contabilitate inspirat, în bună măsură, de cel francez; recent, beneficiind de sprijinul colegilor noștri de la Paris, am început să lucrăm îndeaproape cu autoritățile române la redactarea standardelor contabile, aliniate standardelor internaționale din domeniul asigurărilor.

În cadrul acestei linii de servicii oferim următoarele:

Aflaţi mai multe detalii

Servicii pregatire a pachetelor de raportare pentru management

Management reporting services
Este esențial să dispuneți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea, în special în mediul economic complex și dinamic de astăzi. Informațiile sigure sunt esențiale pentru înțelegerea și gestionarea performanțelor financiare și operaționale ale afacerii dumeavoastră.

Aflaţi mai multe detalii

Alte servicii de consultanță financiar-contabilă

Other accounting services Mazars
Furnizarea de servicii de contabilitate este una din competențele principale ale Mazars și reprezintă, de asemenea, o zonă importantă a operațiunilor noastre din România. Acordăm o atenție deosebită dezvoltării unor relații strânse și de lungă durată cu clienții noștri.

Aflaţi mai multe detalii

Servicii Administrative

Administrative Services
Mazars delivers high quality compliance services to businesses of all sizes. Our team have years of experience in preparing financial statements, corporate tax returns, iXBRL tagging and assisting with consolidation work. We provide a partner led service which is tailored to your business needs and can include pre year end planning meetings as well as on site assistance if required.

Aflaţi mai multe detalii

Doriţi să aflaţi mai multe?