Tools and solutions

We aim to offer you up to date and relevant information, by providing you access to interactive digital solutions where you can find and compare fiscal measures and developments around the world.

Doriţi să aflaţi mai multe?

Read more:

Transfer Pricing Mazars

Stabilirea Prețurilor de Transfer

Echipa Mazars vă poate asista în toate ariile legate de prețurile de transfer. Avem o bogată experință privind legislația de prețuri de transfer din România și am asistat în decursul timpului un număr important de societăți și grupuri în legătură cu această problematică.

Descărcați pdf 2.21 MB

Personal Income Tax Services

Impozit pe Venit

Serviciile legate de mobilitatea internațională au o istorie îndelungată în cadrul Mazars. Timp de mulți ani am dezvoltat un grup larg de consultanți la nivel internațional, specializați în oferirea de consultanță fiscală pentru expatriați, angajatori si angajați.

Indirect taxation Mazars

Taxare Indirectă

Taxa pe valoare adăugată, accizele și taxele vamale pot însuma până la o treime din cifra anuală de afaceri a unei societăți comerciale. Ca atare, în lipsa unei prognoze și gestionări corespunzătoare, impozitele indirecte pot avea un impact extrem de puternic asupra fluxului de trezorerie al unei societăți comerciale. Dat fiind faptul că impozitele indirecte expun toate tipurile de activități unor riscuri semnificative, ele necesită o atenție și o gestionare specială.

Descărcați pdf 6.28 MB