Implementare și transformare

Soluții pentru integrarea sustenabilității în planurile dumneavoastră strategice de afaceri

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă multe companii astăzi este integrarea sustenabilității în toate activitățile lor. A fi cu adevărat sustenabil înseamnă a privi dincolo de factorii de mediu sau de atenuarea riscurilor. Experții noștri în sustenabilitate vă pot ajuta să implementați un plan care îmbunătățește performanța generală a afacerii și creează valoare.

În peisajul de afaceri actual, riscurile asociate neimplementării unei strategii de afaceri cu adevărat sustenabile sunt mai mari ca niciodată. Atunci când companiile integrează sustenabilitatea în planurile lor pe termen scurt, mediu și lung, acestea nu numai că reduc riscurile, ci se pun în situația de a găsi noi oportunități care să le ajute să creeze valoare. Însă pot exista provocări care îngreunează sarcina consiliilor directoare, a părților interesate cheie și administratorilor de a lua măsurile necesare pentru a integra sustenabilitatea în organizația dumneavoastră.

Mazars dispune de o echipă de specialiști care vă pot ajuta să vă transformați într-o afacere axată pe principiile sustenabilității și ESG. Echipa noastră va înțelege poziția dumneavoastră actuală în materie de sustenabilitate și vă va explica cum sustenabilitatea poate îmbunătăți viabilitatea pe termen lung a organizației pe care o conduceți.

Scopul nostru este să vă oferim serviciile necesare pentru a integra sustenabilitatea în strategia de afaceri mai largă, inclusiv gestionarea schimbărilor în organizație, cooperarea cu părțile interesate și dezvoltarea unei noi culturi corporative. Cu o echipă extrem de calificată care oferă o perspectivă internațională și o cunoaștere profundă a problemelor de sustenabilitate, vă putem oferi informațiile și îndrumările de care aveți nevoie.

Cum vă poate ajuta echipa noastră de sustenabilitate

  • Efectuăm o evaluare a culturii dumneavoastră corporative cu ajutorul busolei culturale, instrumentul nostru unic
  • Evaluăm modul în care strategia ta de implicare a părților interesate poate fi mai utilă pentru toate părțile
  • Vă oferim asistență  în comunicarea aspectelor referitoare la sustenabilitate atât pe plan intern, cât și extern
  • Efectuăm studii privind eficiența consiliului director
  • Revizuim forma și modul de aplicare a programului anticorupție

Solicită o ofertă