Asistență și Due Diligence pentru Vânzător

Avem, de asemenea, experiență în furnizarea de servicii de asistență și „due diligence” pentru vânzători. Înțelegem importanța identificării și gestionării riscurilor de la începutul procesului de vânzare pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun preț posibil.

ASISTENȚĂ PENTRU VÂNZATORI

Vânzarea unei companii sau a unei părți a acesteia este întotdeauna extrem de solicitantă pentru resursele companiei. Acest lucru este valabil mai ales pentru personalul-cheie cu atribuții de conducere și financiare, care trebuie să răspundă numeroaselor solicitări de informații financiare, comerciale, juridice și de resurse umane, continuând în același timp să gestioneze activitățile profesionale de zi cu zi.

Echipa noastră poate lucra cot la cot cu echipa de conducere și cu echipa financiară pentru a ajuta la pregătirea analizelor financiare esențiale, identificarea timpurie a riscurilor și a zonelor potențiale de interes ale unui cumpărător și în managementul camerei de date. Scopul nostru este de a ne asigura că nu vor exista surprize odată ce memorandumul de informare a fost transmis potențialilor cumpărători.

Echipa noastră poate adăuga valoare reală în fiecare etapă a procesului oferindu-vă beneficiul experienței în consultanța de tip „due diligence” pentru cumpărător, anticipând și abordând proactiv problemele spre a îmbunătăți prețul obținut. Vă ajutăm să vă asigurați că informațiile financiare pe care le prezentați terțelor părți sunt exacte, credibile și pot trece cu brio un audit financiar.

Asistența oferită de noi este în beneficiul deplin al vânzătorului. Vă vom oferi beneficiul experienței noastre în tranzacțiile de cumpărare pentru a identifica zonele potențiale de interes ale cumpărătorului, precum și pentru a furniza analize și comentarii relevante privind performanța afacerii.

DUE DILIGENCE Pentru VÂNZĂTOR

Dacă vindeți compania sau o parte din aceasta și ați identificat un număr de potențiali cumpărători, un proces de vânzare care vă permite să controlați fluxul de informații și momentul vânzării poate fi esențial pentru obținerea celui mai bun preț.

Rapoartele privind obligația de diligență pentru vânzător sunt în general elaborate astfel încât să sprijine un proces de vânzare controlat, în care a fost identificat un număr de potențiali cumpărători. Se efectuează o investigație completă înainte ca orice informație detaliată să fie furnizată părților externe, permițându-vă să identificați și să abordați riscurile potențiale înainte ca acestea să devină „deal-breakers”.

Raportul nostru va fi pus la dispoziția potențialilor cumpărători, cu care vom discuta concluziile, oferindu-le posibilitatea de a ne adresa orice întrebări despre afacere. Acest proces este esențial pentru a demonstra independența muncii noastre și credibilitatea rezultatelor noastre. În definitiv, un astfel de raport generează pentru noi o obligație de diligență față de cumpărător.

Our team