Achiziții de companii

M & A pot fi motorul care propulsează afacerea la nivelul următor și o ajută să exploateze oportunitățile de pe piață. Echipa de consultanță Mazars oferă un serviciu de consultanță complexă pentru tranzacții, ajutând clienții să își dezvolte afacerile prin achiziții.

Cu ajutorul bazei noastre extinse de contacte și al centrului nostru de cercetare intern, identificăm și creăm oportunități de achiziție pentru clienții noștri în timp util.

Putem efectua căutări exclusive și confidențiale privind oportunitățile din România și de pe plan internațional, în conformitate cu criterii clar stabilite. Completăm această cercetare accesând baza noastră de date internă pentru a identifica oportunitățile. Avem o capacitate dovedită de a găsi achiziții care să corespundă criteriilor de achiziție ale clienților noștri și ambiției lor strategice.

Odată ce am convenit asupra unei liste de potențiali vânzători, valorificăm experiența noastră semnificativă pentru o negociere atentă și sensibilă. Ne ajutăm clienții să negocieze și să convină asupra unor valori și structuri adecvate, luând în considerare toți factorii financiari și comerciali relevanți. Mai departe, îi putem susține pe clienți în gestionarea tranzacției până la finalizarea legală, ceea ce implică adesea un solid sprijin emoțional pentru vânzător.

Our team