Consultanță financiară

Activitatea noastră este permanent concentrată asupra satisfacerii cerințelor clienților și furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate. Punem accent în special pe dezvoltarea unor relații apropiate cu clienții noștri, punându-le la dispoziție asistența personală a partenerilor și managerilor noștri. Clienții noștri din întreaga lume beneficiază de standarde calitative unitare, asigurate de un parteneriat omogen.

Doriţi să aflaţi mai multe?

audit news mazars romania

Noutăți Audit și Consultanță Financiară

Aici veţi găsi ultimele Noutăţi despre Audit și Consultanță Financiară, publicate de Mazars.

În cazul în care doriți să vă abonați pentru a primi (gratuit) buletinele de știri pe care le transmitem periodic prin e-mail, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la news@mazars.ro.

Aflaţi mai multe detalii

Impactul contabil al COVID-19 asupra situațiilor financiare IFRS

Au trecut mai mult de două luni din momentul declarării pandemiei de către Organizația Mondială a Sănătății, respectiv de la implementarea unor măsuri de distanțare socială și a măsurilor guvernamentale, cu ajutorul cărora se încearcă găsirea unor soluții pentru atenuarea atât a crizei economice, cât și a crizei care afectează sistemul sanitar. În momentul de față, impactul asupra companiilor este deja unul semnificativ.

Aflaţi mai multe detalii
ifrs page.png
tools and techniques for efficiency improvement

Instrumente și tehnici de îmbunătățire a eficienței

Presiunea sporită asupra resurselor umane, împreună cu dezvoltarea tehnică, a dus la adoptarea rapidă a automatizării proceselor prin intermediul roboților software (Robotics Process Automation - RPA).

Aflaţi mai multe detalii

Guvernanță corporativă, Riscuri și Control intern

Echipa Mazars de management al riscurilor vă va sprijini în obținerea unei eficiențe sporite în ceea ce privește managementul riscurilor organizaționale.

Aflaţi mai multe detalii
Governance, Risk & Internal Control (GRIC) Mazars Romania
 IT AUDIT AND ADVISORY

Consultanță și audit în IT

Prezența crescută a IT-ului în procesele de afaceri poate fi un factor semnificativ de stimulare a eficienței și poate spori considerabil capacitatea organizației de a-și atinge obiectivele strategice și de a-și îndeplini misiunea.

Aflaţi mai multe detalii

Servicii de audit intern

Organizațiile se confruntă cu o cerință sporită de asigurare a unei funcții solide de audit intern.
Legea 162/2017 din 6 iulie 2017 stabilește sancțiuni pentru nerespectarea cerințelor de organizare a unei activități corespunzătoare de audit intern, și anume pentru:

1. Neorganizarea și neefectuarea activității de audit intern de către entitățile ale căror situații financiare fac obiectul unui audit statutar;

2. Lipsa unui comitet de audit în cadrul entităților de interes public.

Aflaţi mai multe detalii
Internal audit page MAzars Romania
Transaction services Mazars Romania

Tranzacţii

Oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale proiectelor dumneavoastră. Credem că interacțiunea constantă cu echipa dumneavoastră pe tot parcursul procesului este esențială pentru a vă permite să luați decizii mai bune în timp ce termenele limită se apropie.

Aflaţi mai multe detalii