Servicii administrative

Ușurarea poverii asupra afacerii dumneavoastră, pentru a vă concentra asupra activităților esențiale

Respectarea obligațiilor de reglementare, juridice și de guvernanță a entităților au o importanță ridicată și sunt consumatoare de timp. Asigurarea conformității este o prioritate pentru toate companiile, dar vă poate solicita resurse. Echipele noastre de asistență corporativă pot gestiona toate etapele de conformitate ale companiilor, permițând echipei dumneavoastră să se concentreze asupra atribuțiilor lor de bază.

Abordarea noastră

Majoritatea companiilor depun eforturi masive pentru a respecta cadrele legale și de reglementare în care își desfășoară activitatea. Totuși, instabilitatea normativă poate exercita presiune asupra echipelor interne care încearcă să rămână la curent cu evoluțiile din alte jurisdicții.

Companiile care reușesc să țină pasul cu obligațiile lor de conformitate beneficiază adesea de performanțe îmbunătățite și pot să controleze mai bine procedurile și procesele lor de afaceri. Serviciile administrative pot fi esențiale pentru reducerea riscurilor și limitarea expunerii la costurile nerespectării conformității, cum ar fi amenzile, urmărirea penală sau descalificările directorilor.

Ne ocupăm de fiecare aspect al cerințelor dumneavoastră de admin în fiecare jurisdicție în care vă desfășurați activitatea. Ne mândrim cu faptul că, atunci când vă ajutăm să vă păstrați conformitatea, vă ajutăm și să vă dezvoltați și compania. Asistența specialiștilor noștri dedicați vă asigură că vă puteți îndeplini și chiar depăși obligațiile de conformitate.

Serviciile noastre

  • Verificare internațională a sănătății unei companii
  • Constituirea de entități străine interne
  • Procese de înregistrare
  • Procese-verbal ale adunării generale a acționarilor
  • Menținerea registrelor statutare
  • Procesul de lichidare a entităților
  • Consultanță administrativă pentru companii

Echipa noastră

Membrii echipei noastre au acumulat zeci de ani de experiență și sunt foarte calificați pentru a oferi clienților noștri servicii administrative. Experiența noastră dedicată înseamnă că înțelegem nevoile companiilor din toate sectoarele, oferind asigurări atunci când companiile au cea mai mare nevoie de acestea.