Forța de muncă

Asistență juridică care vă ajuta să vă gestionați în mod eficient angajații din întreaga lume

O parte importantă a gestionării unei afaceri de succes constă în înțelegerea dreptului muncii în jurisdicțiile în care vă desfășurați activitatea. Acest lucru nu este întotdeauna simplu în condițiile în care așteptările angajaților evoluează și legislația muncii se schimbă. Vă putem ajuta să evaluați și să gestionați riscurile asociate relațiilor cu forța de muncă.

Abordarea noastră

Companiile au adesea o nevoie continuă de consiliere, reprezentare și cunoștințe aprofundate în materie de forță de muncă, salarizare și prevederi legale în acest domeniu. Pe măsură ce economia globală devine din ce în ce mai integrată și companiile se extind în întreaga lume, este esențial să aveți acces la experiența pieței locale privind dreptul muncii.

La Mazars, vă putem sfătui cu privire la toate aspectele dreptului muncii individuale și colective și securității sociale, precum și cu privire la mobilitatea internațională și problemele de salarizare și beneficii. Având experți din întreaga lume, înțelegem diferențele dintre cadrele legale din diferite jurisdicții și modul în care acest lucru poate afecta o companie cu activități globale. Lucrând împreună ca o singură echipă, credem în oferirea de consiliere și îndrumări printr-o abordare colaborativă și pragmatică, care vă ajută să luați decizii de resurse umane mai bune pentru viitorul afacerii dumneavoastră. 

Servicii:

  • Dreptul și securitatea muncii individuale și colective
  • Mobilitate internațională
  • Scheme de salarizare a angajaților
  • Prestații și securitate socială
  • Recrutarea și păstrarea angajaților