Drept corporativ și comercial

Asistență corporativă și comercială interdisciplinară în diverse domenii juridice

Pe măsură ce compania dumneavoastră crește, va avea nevoie de asistență juridică în diverse aspecte legate de dreptul corporativ și comercial. Va fi posibil, de exemplu, să încheiați un contract de producție într-o jurisdicție și să gestionați o restructurare sau o asociere într-o altă jurisdicție. Specialiștii noștri în diverse discipline juridice se vor ocupa de toate nevoile dumneavoastră juridice de zi cu zi.

Abordarea noastră

Companiile din întreaga lume sunt mai expuse ca niciodată la o țesătură complexă de legi și reglementări. Indiferent dacă afacerile dumneavoastră se desfășoară într-un sediu unic sau aveți birouri în întreaga lume, este obligatoriu să aveți acces la o asistență juridică cât mai dinamică. Mazars vă pune la dispoziție o echipă specializată care poate oferi consultanță juridică națională și internațională în probleme comerciale și corporative, indiferent dacă este vorba de contracte și acorduri, dar și pentru evenimente corporative majore, precum restructurări.

Datorită prezenței în mai multe locații din întreaga lume, oferim o perspectivă internațională și o gamă largă de competențe tehnice în serviciul dumneavoastră. Lucrând împreună ca o singură echipă, Mazars oferă consiliere și îndrumări printr-o abordare colaborativă și pragmatică, orientată către client. Echipa noastră este întreprinzătoare și flexibilă atunci când lucrează cu clienții, ceea ce îi permite să vă înțeleagă mai bine nevoile, să ia decizii mai inteligente și să vă ajute să creați valoare în afacerea dumneavoastră.

Putem oferi asistență juridică care acoperă, între altele:

  • Toate nevoile juridice de zi cu zi
  • Constituiri, lichidări etc
  • Asistență pentru fuziuni și alte restructurări corporative
  • Contracte comerciale
  • Consultanță juridică cu privire la orice problemă juridică comercială sau corporativă
  • Termeni și condiții generale