Conformitate globală

O echipă integrată care vă ajută să gestionați complexitatea reglementărilor globale

În prezent, companiile se confruntă cu o gamă largă de reguli și reglementări în continuă evoluție, care devin din ce în ce mai greu de gestionat. Acestea înseamnă deja mai mult decât simpla completare a unui set de declarații fiscale. Serviciul nostru global de conformitate este conceput pentru a vă ajuta să vă asigurați o bună guvernanță, îndeplinindu-vă în același timp obligațiile specifice.

Cum vă putem ajuta

Abordarea noastră

La Mazars, oferim un serviciu global de conformitate care vă ajută să vă atingeți ambițiile de afaceri în timp ce vă îndepliniți obligațiile. Când ne alegeți, beneficiați de amploarea și profunzimea expertizei noastre din întreaga lume, echipa noastră oferind tot ce are mai bun afacerii dumneavoastră.

Clienții noștri sunt companii de toate mărimile, de la întreprinderi interne mici până la mari corporații multinaționale. Indiferent cât de mare sau mică este afacerea dumneavoastră, anticipăm și rezolvăm proactiv problemele atunci când apar și alocăm resurse suplimentare atunci când este necesar. Adoptând o abordare agilă și flexibilă, vă putem satisface nevoile pe măsură ce acestea evoluează și vă punem la dispoziție o echipă integrată ce include specialiști interdisciplinari și internaționali ai companiei noastre. Echipele noastre centrale de coordonare se asigură că SLA-urile și KPI-urile sunt respectate.

Serviciul nostru global de conformitate a fost conceput astfel încât să îl putem adapta la specificul dumneavoastră. Punctul dumneavoastră unic de contact vă oferă serviciile fiabile și de înaltă calitate pe care le așteptați de la Mazars și vă va coordona echipa de asigurare a conformității. Parteneriatul nostru integrat ne permite să acționăm ca o singură echipă și să ne asigurăm că vă oferim servicii consecvente în întreaga lume.

Instrumentele și soluțiile noastre 

inControl este platforma noastră digitală de conformitate, concepută pentru a ajuta organizațiile globale să monitorizeze și să îmbunătățească procesele lor de conformitate. Aceasta oferă o viziune clară și transparentă a întregului proces de conformitate și permite evaluarea performanței echipelor interne și externe.
        
PayWorld oferă gestionarea globală a salarizării într-o singură platformă, permițând operațiuni de state de plată simplificate și standardizate