Soluții de analiză a datelor

Generăm informații și modalități de lucru bazate pe date

Companiile au acces la numeroase surse de date și informații. Abilitatea de a oferi acestor date un rol util și practic este esențială pentru găsirea de noi oportunități și pentru minimizarea problemelor înainte ca acestea să apară. Totuși, folosirea datelor la capacitatea lor maximă este o provocare pentru majoritatea organizațiilor. Experții noștri vă pot ajuta să înțelegeți și să utilizați datele într-un mod care vă ajută să luați decizii mai bune, mai repede.

Abordarea noastră

În lumea de astăzi, prin compania dumneavoastră circulă în fiecare zi cantități mari de date. Însă, aceste date au valoare numai atunci când sunt înțelese. Odată aduse în atenție, datele de masă (big data) pot conduce la decizii mai bune, într-un mod eficient, și pot contribui la creșterea performanței.

Ajutăm organizațiile să-și înțeleagă datele, folosind instrumente de piață pentru a ilustra modele și tendințe. Colaborăm îndeaproape cu acestea pentru a le înțelege cerințele, apoi le prezentăm situații personalizate de business intelligence, adaptate sectorului lor, pentru a le ajuta să ia decizii în cunoștință de cauză.

Aplicațiile variază de la prognoza riscului de uzură a personalului la dezvoltarea de soluții care atrag cel mai mare procent de clienți și la creșterea Net Promoter ScoresSM prin optimizarea lanțurilor de aprovizionare.

Oferim soluții personalizate conform nevoilor dumneavoastră, inclusiv aplicații adaptate industriei și funcțiilor unei companii. De exemplu, auditorilor interni le punem la dispoziție instrumentul Curious, care evidențiază aproape imediat tranzacțiile potențial problematice și alte situații care reduc costurile și măresc acoperirea auditului.

Analiza datelor este, de asemenea, o parte integrată a consultanței juridice oferită de Mazars, ajutând asiguratorii, firmele de avocatură și trusturile să ia decizii comerciale, legale sau fiduciare. Instrumentele noastre bazate pe cloud sunt utile în probleme precum benchmarking, vizualizarea și căutarea a milioane de tranzacții în timpul descoperirii, pentru a le găsi pe acelea care necesită un control mai atent. Pentru acest lucru, utilizăm Electronic Discovery Reference Model©, precum și cadrul Electronic Discovery Data (EDD).

Serviciile noastre

  • Asistență personalizată cu integrarea analizelor de date în organizații.
  • Realizarea de tablouri de bord interactive folosind instrumente avansate de vizualizare.
  • Soluții specifice industriei pentru auditori interni, avocați și alte roluri.
  • Verificarea dacă analiza datelor personale îndeplinește cerințele GDPR și de confidențialitate a datelor.

Instrumentele și soluțiile noastre

În 2017, Mazars a achiziționat Zettafox, o companie tânără, inovatoare, specializată în tehnologia big data și de învățare automată care răspunde la întrebări de tipul „de ce?” și „cum?”. De atunci, am integrat aceste produse într-o ofertă globală cuprinzătoare, care îi ajută pe clienți să utilizeze la maximum datele pe care le dețin. 

Solicită o ofertă