Strategia și excelența funcției de afaceri

O abordare integrată care dezvăluie potențialul ascuns

Liderii companiilor au nevoie să ia decizii dificile pe măsură ce apar noi provocări, fără a ignora, în același timp, propriile obiective strategice. Pandemia de COVID-19 a sporit și mai mult presiunea pe obținerea unei performanțe sporite, deoarece modelele de afaceri au fost forțate să se reinventeze într-un ritm alert, o dată cu accelerarea digitalizării. Putem intensifica abilitățile și know-how-ul deja existente în organizația dumneavoastră, pentru a stimula astfel inovația și pentru a beneficia de noile oportunități folosind soluțiile potrivite pentru echipa dumneavoastră.

Abordarea noastră

Implicarea în mod activ a tuturor părților este esențială. Cunoștințele de bază ale problemelor sectoriale, ale oportunităților strategice și ale riscurilor organizaționale sunt sarcini deja alocate persoanelor cheie din cadrul organizației dumneavoastră. Vă putem oferi sprijin într-un mod obiectiv pentru a valorifica aceste cunoștințe și a dezvolta soluții integrate de planificare strategică în vederea aducerii de îmbunătățiri concrete și măsurabile.

Avem experiență semnificativă în guvernanța strategică la nivel înalt, cum ar fi oferirea de consultanță în zona obiectivelor de dezvoltare durabilă. Credem că accentul asupra acestor aspecte și a altor probleme de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) poate adăuga valoare și poate reduce riscurile pe termen lung.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să vă ofere consultanță specializată în domenii precum analiza datelor, planificarea ERP și automatizarea proceselor de robotică pentru a contribui la creșterea eficienței. Echipa noastră este formată din consultanți în management, contabili, experți în tehnologie și economiști cu o gamă largă de competențe de planificare a afacerii. Acest lucru ne permite să vă asistăm cu succes în derularea proiectelor precum cele de actualizare globală a infrastructurii IT sau proiectele legate de schimbări culturale.

Serviciile noastre

  • Stimularea performanței în afaceri
  • Transformarea digitală atât tehnic, cât și cultural
  • Eficiență, reducerea risipei și controlul costurilor
  • Analiza și îmbunătățirea lanțului de aprovizionare, inclusiv intensificarea sustenabilității

Solicită o ofertă