Modelul de organizare al companiei

Crearea condițiilor pentru ca angajații dumneavoastră să exceleze

Companiile cu o evoluție accelerată necesită adesea inovații rapide în structurile lor organizaționale. În lipsa unui model organizațional adecvat, inovația și creșterea pot fi încetinite de probleme precum roluri neclare și lipsa resurselor necesare. Colaborăm cu companiile pentru a beneficia la maximum de talentul și resursele lor.

Abordarea noastră

Este important ca întreprinderile să aibă o structură clară pentru a ține pasul cu ritmul schimbărilor și pentru a crește potențialul propriilor angajați. Resursele și seturile de competențe potrivite în locurile potrivite reprezintă o garanție că întreprinderea dumneavoastră își poate îndeplini obiectivele de afaceri.

Ne propunem să vă fim partener încă de la început: vă putem oferi sprijin pentru efectuarea unei evaluări sincere a punctelor tari și slabe ale modelului dumneavoastră curent de afaceri. Structura organizațională trebuie să fie aliniată strategiei și scopului dumneavoastră, precum și strategiilor și modelelor de operare ale fiecărei linii de business. Numai după ce acestea au fost înțelese vor putea liderii să proiecteze o structură organizațională optimă.

Vă putem ajuta pe tot parcursul procesului, asigurând execuția din etapa de proiectare până la implementarea detaliată. De asemenea, putem finaliza proiectul organizațional cu un audit al talentului și al culturii și cu acțiuni de urmărire pentru a ajuta o organizație să își continue activitatea de implementare a unei structuri care funcționează pentru astăzi și în viitor. Ajutăm organizațiile să pună oamenii potriviți în locurile potrivite din noua structură și să abordăm deficiențele de competențe care pot împiedica succesul noului model de operare.

Pe lângă ajutorul acordat companiilor mari, experiența noastră vastă privind proiectarea organizațională este susținută de Optimize, platforma noastră de diagnostic și benchmarking, care ajută companiile private să obțină valoare pe termen lung. Experiența noastră în proiectarea organizațională poate fi implementată și în sectorul public, unde echipele noastre locale beneficiază de o înțelegere profundă a factorilor speciali implicați în guvernanța corporativă.

Serviciile noastre

  • Proiectare completă organizațională, de la constatarea și analiza faptelor până la implementare detaliată.
  • Consultanță de specialitate pentru organizații private și din sectorul public.
  • Auditul talentelor și analiza discrepanțelor.

Solicită o ofertă