Consultanță în resurse umane

Cu oamenii potriviți și cu procesele corect stabilite, o companie devine cu adevărat competitivă în orice piață, și poate să obțină rezultatele dorite conform cu strategia definită a afacerii ei.
Credem cu tărie că angajații sunt sufletul oricărei afaceri. Acesta este motivul pentru care oferim clienților noștri servicii ce au în centrul lor angajații și talentele lor: atragerea și angajarea oamenilor potriviți, valorificarea sau dezvoltarea adecvată a talentelor acestora, recompensarea corectă și retenția angajaților de top, precum și gestionarea eficientă și proactivă a riscurilor legate de resursa umană.

Mazars oferă servicii de consultanță pentru capitalul uman, care acoperă întreg „ciclul de viață” al angajaților dumneavoastră. Furnizăm consultanță adaptată în ceea ce privește comunicarea cu angajații, crearea reputației unui angajator desirabil, creșterea gradului de satisfacție și implicare al angajaților, recompensele, beneficiile, îmbunătățirea proceselor. Ascultăm nevoile dumneavoastră și venim în întâmpinarea lor cu o abordare holistică și integrată care acoperă serviciile de mai jos.