Servicii dedicate persoane fizice

Consultanță fiscală personalizată pentru persoane fizice, antreprenori, proprietari de afaceri și directori executivi.

Pentru persoanele fizice, ale căror poziții fiscale se întind pe mai multe jurisdicții, echipa Mazars este perfect plasată pentru a gestiona în mod eficient procesele dumneavoastră fiscale.

Abordarea noastră

Clienții HNW (High Net Worth) au adesea structuri complexe de deținere de active care necesită cunoștințe fiscale de specialitate. Mazars colaborează cu persoane ambițioase, antreprenori, proprietari de afaceri și cadre superioare pentru a le oferi îndrumări care să se potrivească cu stilul lor de viață aglomerat și să îi ajute să își atingă aspirațiile. Construim relații puternice și durabile, bazate pe înțelegere și pe convingerea că fiecare client este unic.

La Mazars în România, ne propunem să rezolvăm două provocări. În primul rând, ne ajutăm clienții în ceea ce privește planificarea fiscală: crearea unui plan personalizat pe termen lung, care poate acoperi chiar și generații întregi. Acesta poate acoperi atât evenimentele așteptate, cât și cele neașteptate din viață și din afaceri. În al doilea rând, ajutăm la punerea în aplicare a planului și acordăm asistență în ceea ce privește conformitatea în mai multe jurisdicții, colaborând cu colegii noștri din alte țări, pentru a minimiza riscurile.

În calitate de organizație care are un fond de caritate și care colaborează cu multe cauze bune la nivel mondial, înțelegem că multe persoane HNW doresc să ofere ceva înapoi societății. De asemenea, putem oferi consultanță cu privire la modul în care să facă acest lucru într-un mod eficient din punct de vedere fiscal și care să maximizeze impactul.

Serviciile noastre

  • Consultanță în ceea ce privește implicațiile fiscale și poziția de rezidență în România, precum și evaluarea structurilor de protecție a activelor și de continuitate a afacerii;
  • Conformitate fiscală, cum ar fi depunerea declarațiilor;
  • Stabilirea poziției de rezidență fiscală la sosirea în/plecarea din România;
  • Obținerea de diverse documente, cum ar fi certificate de impozite plătite, certificate de rezidență fiscală etc.

Solicitați o ofertă