Investigație criminalistică și conformitate

Exploatarea tehnologiei de vârf în litigii și investigații

Reglementarea tot mai severă și o mai mare atenție acordată conformității sunt factorii cheie din spatele intensificării investigațiilor în domenii precum frauda, combaterea mitei și corupției și altor forme de criminalitate financiară. Disputele și investigațiile necesită discreție și expertiză, întrucât organizațiile încearcă să limiteze daunele reputaționale și financiare. Oferim servicii complexe pentru a vă susține investigațiile.

Abordarea noastră

Ne mândrim cu capacitatea noastră de a întreprinde investigații aprofundate, rămânând atenți la preocupările întreprinderilor legate de reputație, confidențialitate și minimizarea întreruperilor. Pentru investigațiile contabile, contabilii noștri calificați și experții în fraudă au o largă experiență în ceea ce privește fraudele, investigațiile de reglementare, investigațiile fiscale și cazurile de corupție, inclusiv cele efectuate în scopurile US FCPA Bribery Act din Marea Britanie.

Odată identificate problemele, implicăm specialiști care pot rezolva aspecte precum cuantificarea și recuperarea pierderilor sau descurajarea și prevenirea viitoarelor probleme similare. De asemenea, putem oferi instruire echipelor interne și putem contribui cu alte activități proactive, cum ar fi profile de riscuri, evaluarea controalelor interne, cursuri de conștientizare a fraudei și anchete privind criminalitatea. Avem o vastă experiență în specializarea monitorizării continue a integrității.

Echipa de tehnologie criminalistică Mazars are la dispoziție instrumente și algoritmi de analiză de date de ultimă generație prin care oferă servicii de extragere a datelor și de analiză criminalistică în legătură cu investigații complexe și sarcini de soluționare a litigiilor. Datele din mai multe surse, inclusiv datele de pe telefoane mobile și datele „șterse”, pot fi stocate centralizat la sediile noastre, sub forma unei imagini investigabile care facilitează identificarea rapidă a tranzacțiilor suspecte și care poate fi utilizată în instanță. Recuperarea parolei și decriptarea datelor sunt disponibile ca servicii de specialitate care pot furniza dovezi suplimentare esențiale.

Echipa noastră

Echipa noastră de specialiști dedicați oferă un serviciu cu adevărat internațional, ceea ce înseamnă că oferim consiliere în mod regulat corporațiilor naționale și internaționale și firmelor de avocatură. Martorii noștri experți și partenerii din investigații au prezentat mărturii în instanțe și curți de arbitraj și au condus investigații interne complexe.

Solicită o ofertă