Due dilligence privind terțe părți

O perspectivă complexă pentru a vă oferi încredere în relațiile cu terții

Relațiile cu terțe părți creează oportunități, dar și riscuri. Fie că este vorba de un furnizor nou, un partener într-o tranzacție sau un activ pentru achiziție, costurile financiare și reputaționale pot fi mari dacă ceva nu merge bine. Specialiștii noștri cu experiență în proceduri de due diligence dispun de cea mai recentă tehnologie pentru a vă ajuta să atenuați riscurile legate de relațiile cu terți în întreaga lume.

Abordarea noastră 

La Mazars, abordarea noastră pentru a vă ajuta să gestionați și să atenuați riscurile legate de relațiile cu terții este de a reduce la minimum complexitatea și de păstra lucrurile simple. Combinăm experiența și abilitățile specialiștilor noștri din domeniul due diligence cu soluțiile tehnologice actuale pentru a vă oferi o soluție personalizată adaptată nevoilor dumneavoastră. Aceasta poate include îndeplinirea obligațiilor de reglementare, respectarea proceselor și procedurilor interne de risc sau o mai bună înțelegere a companiilor și persoanelor cu care puteți coopera. 

Acoperim un număr larg de riscuri financiare, politice, reputaționale, de mediu și umane. De la luare de mită și corupție până la PEP, sancțiuni și liste de supraveghere: ne-am gândit la tot și chiar ceva în plus.

Tehnologia noastră stă la baza serviciilor pe care le oferim.  Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente, riguroase și adaptabile, putem crea un serviciu personalizat care utilizezează soluția noastră de due diligence automatizată bazată pe AI pentru a obține o imagine mai fidelă a terților cu care colaborați, oriunde în lume. Soluția noastră caută, analizează și analizează mii de surse de date structurate și nestructurate la nivel global. Folosind procesarea limbajului natural și învățarea automată, soluția noastră de AI analizează informațiile folosind metode similare cu ale cercetătorilor umani, dar fără limitările tipice acestora.  Soluția include, de asemenea, un sistem de flux de lucru automat și integrat, prezent în fiecare etapă a procesului de evaluare a riscurilor.

Personalul nostru pot adăuga o contribuție suplimentară de cercetare și consiliere personalizate, oferindu-și experiența și sprijinul necesar atunci când doriți o analiză aprofundată.  De exemplu, o astfel de asistență poate fi oferită în cazul unei anchete de fraudă.  În astfel de situații, ne putem baza pe o serie de instrumente, surse și consiliere cu privire la modul de a acționa în urma constatărilor de due diligence. Vizitați pagina noastră despre investigații (link) pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în acest domeniu.

Instrumentul nostru automat de due diligence

 Soluția noastră automatizată de due diligence bazată pe AI poate fi personalizată pentru a vă oferi un control complet.

  • Flexibilitate în evaluarea riscurilor.  Oferim o abordare adaptată nevoilor și cerințelor dumneavoastră.  Putem calibra instrumentul nostru de AI pentru a reflecta apetitul și criteriile de risc.
  • Acoperire.  Instrumentul nostru accesează mii de surse structurate, cum ar fi registre corporative, liste de sancțiuni, liste de supraveghere și baze de date pentru PEP.  De asemenea, accesează cantități uriașe de conținut digital/online nestructurat, sub formă de publicații de știri, postări și bloguri.
  • Reducere cu 97% a rezultatelor fals pozitive. Instrumentul nostru elimină rezultatele duplicate, imateriale sau irelevante, cum ar fi știrile pozitive.  Aceasta înseamnă mai puțin timp pentru examinarea rezultatelor, timpi de prelucrare mai rapizi și avantaje din punct de vedere al costurilor.
  • Traducere în timp real.  Instrumentul include traducerea în timp real din 60 de limbi, reducând nevoia de a avea cercetători/analiști interni cunoscători de limbi străine. 
  • Viteză.  Căutările sunt executate în doar 15 minute. 
  • Pista de audit. Instrumentul nostru include o pistă de audit cuprinzătoare și transparentă, care va satisface cerințele de reglementare și procedurile dumneavoastră interne de guvernanță și conformitate.
  • Monitorizare continuă.  Putem efectua căutări unice (de exemplu, în scopuri de investigații sau tranzacții corporative) sau putem activa monitorizarea continuă (de exemplu, pentru relațiile cu furnizorii). 
  • Fără hârtie.  Profilurile electronice sunt pregătite într-un format ușor de utilizat, care oferă informații sumare despre semnalele de alarmă identificate.
  • Fluxuri automate și integrate de lucru.  Instrumentul include un sistem de flux de lucru care ne permite să gestionăm întregul proces de evaluare a riscurilor și implicare a terților. 

Solicită o ofertă