Finanțare pentru infrastructură

Sprijin și expertiză globală pentru investiții acolo unde contează cel mai mult.

Capitalul privat și public este mobilizat în volume tot mai mari pentru a dezvolta noi infrastructuri și pentru a stimula tranziția energetică în scopul combaterii schimbările climatice. De-a lungul ciclului de viață al proiectului, investitorii, dezvoltatorii, autoritățile publice și finanțatorii au nevoie de instrumente și asistență pentru tranzacții prin care să reducă riscul, să maximizeze rentabilitatea și să ofere un bun raport calitate-preț.

Suntem o echipă globală integrată care combină perspective internaționale și naționale pentru a vă ajuta să dezvoltați, să operați, să investiți și să dețineți proiecte de energie și infrastructură oriunde în lume. 

Modelarea financiară solidă este fundamentul finanțării infrastructurii, instrumentul cheie pentru deciziile de investiții și baza de gestionare a proiectelor operaționale și a portofoliilor. Standardul nostru de modelare recunoscut la nivel global aduce transparență și ușurință în utilizare clienților noștri.

Îmbunătățim excelența tehnică prin asistență comercială pentru tranzacții și cu sprijin din partea specialiștilor în fiscalitate, în proceduri de due diligence financiare și integrare post-proiect.

Suntem lider global în furnizarea unui model de audit independent pentru toate tranzacțiile din toate sectoarele PPP, greenfield, operaționale și M&A. Echipa noastră de modelare sprijină, de asemenea, clienții în dezvoltarea capacităților: transmiterea cunoștințelor și experienței lor tehnice prin cursuri de formare în modelare financiară, atât personal, cât și online.

Serviciile noastre 

  • Auditul modelului financiar pe baza unor criterii riguroase de control al calității
  • Modelarea financiară utilizând standardul de modelare Mazars
  • Cursuri de formare în modelarea financiară (online sau personal) pentru finanțarea generală a proiectelor, PPP, M&A și sectoare individuale
  • Asistență și sfaturi pentru tranzacții
  • Servicii de evaluare independente, de la evaluarea activelor și a portofoliului până la acționarea ca agent de evaluare pentru fondurile listate la bursă
  • Proceduri de due diligence integrate care acoperă domeniile financiar, fiscal și de model
  • Fiscalitate de infrastructură și avize contabile pentru chestiuni de interes local și transfrontalier.
  • Servicii de gestionare a activelor, inclusiv contabilitate, conformitate, raportare și modelare operațională

Echipa noastră

130 de specialiști la sediile noastre din Toronto, New York, Londra, Paris, Johannesburg, Delhi, Beijing și Sydney.

Solicită o ofertă