Consiliere în materie de datorii

Rezultate optime, indiferent de nevoia dumneavoastră de finanțare.

Piețele datoriilor au fost transformate în urma unei perioade fără precedent de rate scăzute și lichidități ridicate. Cu toate acestea, chiar și atunci când creditul este omniprezent, este nevoie de expertiză pentru ca pachetele de soluții să se potrivească cel mai bine nevoilor afacerii. Oferim consultanță în materie de datorii care vă ajută să strângeți fondurile de care aveți nevoie pentru a vă sprijini strategia operațională.

Atunci când este utilizată eficient, finanțarea datoriei poate contribui la stimularea unor ambiții tot mai mari, la implementarea unei strategii de achiziții, la stimularea investițiilor sau reducerea riscurilor și la realizarea valorii în afaceri.

Echipa noastră de consultanță în materie de datorii are o experiență largă pe piața de finanțare.

Oferim cunoștințe amănunțite de piață și ajutăm atât organizațiile publice, cât și cele private să găsească soluțiile de finanțare și partenerii de finanțare potriviți pentru obiectivele lor. Vom face eforturi pentru a vă înțelege afacerea și cerințele de finanțare, pentru a găsi structura ideală pentru finanțarea dumneavoastră și pentru a executa tranzacții ce reflectă obiectivele dumneavoastră de afaceri pe termen lung.

În contextul numeroaselor opțiuni de împrumut disponibile pe piață, aveți nevoie de un partener cu relații stabile cu furnizorii de finanțare, care pot reduce complexitatea și oferi îndrumări clare și directe. Vă putem ajuta să:

  • Creați valoare prin recapitalizarea acționarilor
  • Refinanțați facilitățile de datorie existente
  • Strângeți fonduri pentru a sprijini creșterea și activitatea de M&A
  • Finanțați capitalul de lucru
  • Utilizați optim tranzacțiile sponsorizate

Credem cu tărie că soluțiile personalizate oferă cea mai mare valoare. Prin urmare:

  • Echipele noastre dedicate de consultanță privind datoriile vă vor sprijini pe tot parcursul procesului de finanțare: de la considerentele strategice inițiale la finanțare eficientă.
  • Vă oferim o imagine cuprinzătoare a jucătorilor și a soluțiilor disponibile pe piață.
  • Independența noastră vă asigură că veți beneficia cei mai potriviți parteneri și soluții de finanțare.
  • Urmăm o abordare încercată și testată pentru a asigura implementarea optimă a soluției dumneavoastre de finanțare.

Solicită o ofertă