Consultanță financiară

Sprijin pentru momentele critice care definesc succesul unei afaceri

Pe durata de viață a afacerii dumneavoastră vă veți confrunta cu evenimente definitorii care vor schimba viitorul organizației și defini valoarea sa pe termen lung. Puteți căuta să încheiați o tranzacție M&A, să realizați o investigație, să contestați ceva în instanță, să vă restructurați compania sau chiar să finanțați o investiție majoră. Echipa noastră globală de experți în consultanță financiară este o bună cunoscătoare a provocărilor financiare cu care vă veți confrunta și va colabora îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă oferi sfaturi personalizate, practice și tehnice care să vă îndrume în astfel de momente dificile.

Abordarea noastră

Sfera serviciilor noastre este largă și variată, dar abordarea noastră este întotdeauna axată pe trei teme principale: 

  • Depunem eforturi permanente să vă ajutăm pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră să maximizați valoarea și să vă atingeți ambițiile și obiectivele.
  • Dedicăm resurse pentru a vă înțelege organizația și situația în care vă aflați pentru a ne asigura că abordarea noastră este personală, pragmatică și productivă.
  • Vă oferim sfaturi practice pentru a vă ajuta să luați decizii cheie de afaceri cu claritate și încredere.

Pentru aceasta este nevoie de echipe cu o experiență expertiză vaste. În calitatea sa de parteneriat global integrat unic, Mazars are capacitatea să mobilizeze echipe de experți multidisciplinari din întreaga lume cu ușurință și eficiență, pentru a vă asigura că aveți cea mai bună echipă de consilieri, indiferent de locul în care își are sediul compania sau proiectul dumneavoastră.

Oferim o gamă largă de servicii de consultanță financiară pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele. Ofertele noastre sunt adaptate în funcție de condițiile afacerii dumneavoastră și de evenimentele majore ale ciclului de viață al afacerii. 

Serviciile noastre

  • Tranzacții - oferim o suită cuprinzătoare de servicii legate de tranzacții care acoperă întregul proces de M&A, deopotrivă din perspectiva cumpărării și vânzării
  • Finanțare - vă ajutăm să navigați în lumea complexă a finanțării și să găsim soluții care să vă ajute să vă atingeți obiectivele
  • Crize și litigii - vă sprijinim prin evenimente critice pentru afaceri, cum ar fi investigații de fraudă, litigii și arbitraj, restructurare și insolvență

Echipa noastră

Echipa noastră cuprinde peste 1.000 de profesioniști dedicați din 52 de țări, care acoperă întreaga gamă de discipline de consultanță financiară.

Datorită manierei unice de integrare a practicilor noastre internaționale, echipele noastre din întreaga lume aplică standarde unitare de calitate, metodologii de proiect și standarde tehnice, ceea ce înseamnă că oferim servicii consecvente și fără probleme oriunde este nevoie de ele.