Servicii de detașare de personal

Asistență profesională pentru echipele dumneavoastră interne atunci când aveți cel mai mult nevoie.

Multe organizații se confruntă cu deficitul de profesioniști calificați. Bazele actuale de personal specializat sunt prea mici. Mazars vă poate ajuta cu detașări personalizate care vă oferă experții potriviți la momentul potrivit. 

Abordarea noastră

Din mai multe motive, companiile se confruntă cu diminuări de personal în funcțiile critice pentru afaceri. Este posibil ca oferta de forță de muncă dintr-o anumită locație să nu fie suficient de mare, ritmul recrutării să nu țină pasul cu ritmul de creștere al companiei sau să aveți nevoie de personal pentru un anumit proiect pe o perioadă limitată de timp.
Serviciile noastre de detașare sprijină afacerea dumneavoastră atunci când aveți cel mai mult nevoie de noi. Oferim profesioniști talentați într-o gamă largă de funcții externalizate, care include contabilitate, resurse umane, salarizare și servicii administrative.

Toată echipa noastră se angajează să vă ofere asistență de cea mai înaltă calitate atunci când vă confruntați cu lipsa de personal. Fiecare profesionist are calificările, experiența și atributele personale necesare pentru a lucra într-un cadru dinamic și pentru a face față cu succes diferitelor provocări. Mazars se mândrește cu profesionalismul și entuziasmul oamenilor săi și investește în formarea de experți practicanți și lideri autentici. 

Serviciile noastre    

Vă oferim un pachet adaptat nevoilor și obiectivelor dumneavoastră. Asistența noastră reflectă multe dintre serviciile externalizate, cum ar fi: 

  • Asistență contabilă și îndeplinire obligații fiscale declarative; 
  • Raportări financiare; 
  • Resurse umane; 
  • Salarizare; 
  • Management de proiect. 

Solicită o ofertă