Asigurarea îndeplinirii standardelor de conformitate la nivel global

O echipă integrată care vă ajută să navigați prin complexitatea reglementărilor globale

În prezent, companiile se confruntă cu o gamă largă de norme și reglementări aflate într-o continuă evoluție și, prin urmare, tot mai greu de gestionat. Nu mai este vorba pur și simplu de completarea unui set de declarații fiscale. Serviciul nostru global de asigurare a conformității reglementărilor în vigoare este conceput pentru a vă ajuta să vă asigurați o bună guvernanță, îndeplinindu-vă obligațiile specifice.

Cum vă putem ajuta

Abordarea noastră

Complexitatea crescândă a mediului legislativ și de respectare a reglementarilor reprezintă o provocare majoră pentru companii. Asigurarea respectării unui set de norme și legi în continuă schimbare este costisitoare, consumă resurse și necesită cunoștințe locale. Îndeplinirea cu succes a acestor obligații la nivel local și internațional este esențială, dar deseori dificil de gestionat.
La Mazars, oferim un serviciu global de asigurare a conformității care vă ajută să vă atingeți obiectivele de afaceri și în același timp să vă îndepliniți obligațiile legale. Atunci când ne alegeți pe noi, beneficiați de amploarea competenței noastre la nivel internațional, echipa noastră venind în sprijinul dumneavoastră cu tot ce avem mai bun de oferit.
Clienții noștri sunt companii de toate dimensiunile, de la mici companii naționale până la marile corporații. Indiferent de dimensiunea companiei dumneavoastră, anticipăm și rezolvăm proactiv problemele în momentul în care apar și alocăm resurse suplimentare atunci când este necesar. Cu o abordare agilă și flexibilă, vă putem oferi asistență pe măsura evoluției lor și vă oferim o echipă integrată care include specialiști din diferite discipline și geografii. Echipele noastre centrale de coordonare vor asigura respectarea indicatorilor de performață agreați cât și a termenelor agreate prin contractele de prestări servicii încheiate la nivel local.

Serviciul nostru global de asigurare a conformității reglementărilor în vigoare a fost conceput astfel încât să îl putem adapta la nevoile dumneavoastră. Punctul unic de contact vă va oferi acel serviciu fiabil și de înaltă calitate pe care îl așteptați de la Mazars și vă va coordona echipa pentru a vă asigura că vă păstrați îndeplinirea obligațiilor contabile și fiscale  Parteneriatul nostru integrat ne permite să acționăm ca o singură echipă și să ne asigurăm că vă oferim un serviciu coerent la nivel mondial.

Instrumentele și soluțiile noastre

inControl este platforma noastră digitală, concepută pentru a ajuta organizațiile globale să își monitorizeze și să își îmbunătățească procesele de asigurare a respectării standardelor de conformitate. Aceasta oferă o viziune clară și transparentă asupra întregului proces de asigurare a conformității și face posibilă evaluarea performanței echipelor interne și externe.

PayWorld oferă gestionarea globală a salarizării într-o singură platformă, permițând operațiuni de salarizare simplificate și standardizate.