Contabilitate și raportări financiare & fiscale

Specialiști calificați și asistență integrată pentru departamentul dumneavoastră financiar-contabil

Într-un mediu de afaceri în continuă evoluție, accesul la o resursă care completează departamentul intern financiar-contabil este esențial. Intenționați să faceți reduceri de personal, să vă extindeți într-o nouă jurisdicție sau să treceți printr-un proces de restructurare? Indiferent de nevoile dumneavoastră, vă oferim o funcție de contabilitate externalizată care vă completează echipa existentă. 

Abordarea noastră

Există momente în care companiile au nevoie de asistență externă în contabilitate și raportare. În mediul de piață dinamic de astăzi, este posibil să aveți nevoie de ajutor suplimentar ca urmare a: eficientizării activităților interne de natură financiară, extinderea pe noi piețe, fuziuni, achiziții sau vânzarea afacerii.
Indiferent de situația în care vă aflați, aveți în continuare nevoie de acces la informațiile critice pentru a vă conduce afacerea - și doriți, de asemenea, să vă asigurați că funcțiile de contabilitate și raportari lunare beneficiază de resursele corespunzătoare.

La Mazars, oferim servicii de contabilitate și raportare externalizate, care răspund nevoilor dumneavoastră unice și se potrivesc cu funcțiile dumneavoastră existente. Fiind o companie internațională, avem o echipă de specialiști în domeniul financiar-contabil care lucrează cu societăți din mai multe jurisdicții. Specialiștii Mazars vor coordona relațiile în toate țările în care sunteți prezenți pentru a vă asigura că veți primi întotdeauna un serviciu consecvent și integrat.

Când lucrați cu noi, serviciul pe care îl primiți este special conceput pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de asistență în pregătirea rapoartelor de management, fie că doriți să vă externalizați activitatile lunare de contabilitate și raportare, echipa noastră se angajează să vă ofere nivelul adecvat de asistență. Aceasta include furnizarea de resurse intermediare într-o manieră flexibilă. De exemplu, dacă aveți nevoie de un manager financiar, însă nu găsiți candidatul potrivit, echipa Mazars poate interveni pentru a vă ajuta.

Oferim o expertiză vastă, care include:

 • Asigurarea respectării cerințelor legale locale de îndeplinire a obligatiilor contabile statutare;
 • Întocmirea de raportări lunare, care includ informațiile specifice de care aveți nevoie;
 • Garanția acurateței în raportarea internă și externă și asigurarea transparenței necesare părților interesate;
 • Asistență pentru implementarea diferitelor programe de contabilitate;
 • Sprijin în vederea transformării financiare și contabile;
 • Furnizarea de personal detașat, acolo unde este nevoie. 

Serviciile noastre

O gamă completă de servicii de contabilitate și raportare managerială, ce include:

 • Sprijin pentru configurarea evidenței financiar contabile;
 • Activități de contabilitate, și îndeplinire obligații fiscale (TVA și alte obligații fiscale indirecte, impozit pe profit);
 • Migrarea și transpunerea conturilor contabile;
 • Situații financiare statutare și servicii conexe;
 • Conversia conturilor utilizând un alt standard de raportare (de exemplu, convertirea IFRS, US GAAP în GAAP locale);
 • Raportare managerială;
 • Consolidarea conturilor de grup;
 • Expertize contabile;
 • Manualul de politici și proceduri contabile;
 • Servicii de detașare de personal;
 • Revizuire contabilă;
 • Contabilitatea costurilor și managementul performanței;
 • Asistență în timpul auditurilor financiare și al auditurilor fiscale.

Instrumentele și soluțiile noastre  

Serviciile noastre se bazează pe o combinație de software local și internațional. De asemenea, lucrăm frecvent cu o gamă largă de programe de contabilitate, cum ar fi SAP, ORACLE, Microsoft Dynamics, Navision, Charisma, NetSuite, Sage și altele.
Serviciile Mazars sunt completate de cele două platforme globale: inControl și Signals.

InControl ajută organizațiile globale să își monitorizeze și să își îmbunătățească procesele de conformitate cu un tablou de bord ușor de utilizat pentru a aduce claritate fluxurilor de lucru complexe. Accesibil prin web, acesta oferă transparență întregului proces de conformitate și capacitatea de a evalua performanțele echipelor interne și externe în raport cu indicatorii de performanta definiți.

InControl promovează, de asemenea, colaborarea internă cu instrumente precum partajarea documentelor.

Signals facilitează colaborarea și cooperarea companiilor cu Mazars printr-o platformă care vă permite să efectuați acțiuni privind declarațiile fiscale și administrarea proceselor. Vă oferă informații despre administrare, vă ajută la reflectarea conturilor anuale și vă oferă o modalitate ușoară de a contacta consultantul Mazars atunci când este necesar.

Solicită o ofertă