Audit financiar

Optimizarea perspectivei echipei de management și consolidarea relațiilor cu părțile interesate

La Mazars, considerăm că auditul este esențial fundamentelor economice ale unei lumi echitabile și prospere. Auditul a fost și rămâne o profesie esențială în cadrul companiei noastre. Lucrăm în slujba interesului public, iar prin grija față de organizațiile pe care le audităm, contribuim la construirea unor afaceri sustenabile în beneficiul întregii societăți.

Abordarea noastră

Colaborăm cu o gamă largă de clienți, de la companii private până la unele dintre cele mai mari corporații din lume. Alături de echipe dedicate unor piețe cheie și specializate pe o gamă largă de sectoare, vă oferim expertiza de care aveți nevoie.

Colaborarea cu Mazars vă garantează că veți beneficia de o echipă integrată, transfrontalieră, cu un singur punct de contact.

Un audit de calitate înseamnă furnizarea unei înțelegeri aprofundate, promovarea transparenței și gestionarea unei perspective constructive, ceea ce duce la creșterea încrederii în modul în care organizațiile raportează părţilor interesate. Dar nu numai atât: un audit robust și independent contribuie la construirea unui cadru de control și guvernanță demn de încredere, care ajută companiile auditate să reziste provocărilor.

Considerăm că auditul este, în primul rând, despre oameni. Ne concentrăm pe construirea unor relații pozitive, eficiente, care cultivă încrederea și oferă valoare demonstrabilă. Fiecare proces de audit Mazars este unic. Investim timp pentru a înțelege modelul de afaceri, cultura și ecosistemul companiei auditate și luăm în considerare nevoile părților interesate, adaptând strategia de audit la riscurile specifice identificate.

Începem cu o tranziție efectuată cu grijă și, apoi, pe tot parcursul procesului de audit, suntem într-un dialog constant cu toate părțile interesate relevante, asigurând o comunicare clară, pragmatică și promptă. Ne mândrim cu rigoarea, gândirea independentă şi perseverența noastră. Cu sprijinul celor mai noi tehnologii, al unor procese şi metodologii globale, oferim judecăți și opinii de încredere, obiective și profunde.

Mazars continuă să-și dezvolte oferta de audit prin investiții permanente în oameni, procese, training și tehnologie. Am dezvoltat o suită de instrumente în cadrul Atlas, platforma noastră globală dedicată acestui serviciu, pentru a permite livrarea unor procese de audit consistente și eficiente care să genereze valoare. Programul nostru global de inovare, „Reinventarea auditului”, ne permite să răspundem nevoilor și intereselor clienților noștri, pe care le identificăm printr-un dialog constant şi sondaje periodice.

Prin abordarea distinctă, centrată pe oameni, prin programul şi instrumentele noastre, oferim o experiență de audit superioară. O experiență care depășește chestiunile legate strict de conformitate și contribuie la dezvoltarea durabilă a întreprinderilor, economiilor și societăților.

Instrumentele și soluțiile noastre 

Construim profilul auditorilor noștri cu competențe solide, procese și instrumente îmbunătățite pentru a oferi mai multă coerență, eficiență și valoare adăugată mediului de afaceri.

Atlas, platforma noastră globală de audit, a fost special concepută pentru a răspunde nevoilor parteneriatului nostru integrat și ale bazei noastre internaționale de clienți. Această platformă sprijină schimbul de cunoștințe și bune practici și permite furnizarea de procese de audit integrate, articulate, cu interacțiune multidirecțională între echipe, facilitând astfel munca echipelor cu competențe diferite și din diverse jurisdicții.

Folosim analiza datelor (”data analytics”) în diverse domenii de audit, precum verificarea înregistrărilor contabile, recunoașterea veniturilor și investiții, pentru a înțelege mai bine compania dumneavoastră, pentru a evalua riscurile și pentru a obține informațiile relevante, ce permit echipelor noastre să se concentreze asupra aspectelor care contează cu adevărat.

Soluțiile noastre sigure din portalul destinat clienților promovează comunicarea bidirecțională pe parcursul întregului proces de audit, oferind, printre altele, rapoarte intermediare și observații asupra inspecţiilor.

Echipa noastră

Suntem o echipă agilă, integrată și unită, care acoperă o gamă largă de industrii, servicii și zone geografice. Îmbinăm astfel cunoștințele de specialitate locale cu perspectiva internațională, care vine din particularitatea noastră de a funcționa ca o singură echipă la nivel global. Aducem împreună oamenii potriviți, cu o expertiză adecvată, chiar atunci când este nevoie, pentru a oferi un proces de audit impecabil.

Solicită o ofertă