Servicii de Evaluarea a Calității Activelor

Mazars este un partener de încredere al agenţiilor de reglementare în ceea ce priveşte evaluarea calităţii activelor ce aparţin unora dintre cele mai importante instituţii de credit europene.

Mazars este un partener de încredere al agenţiilor de reglementare în ceea ce priveşte evaluare calităţii activelor ce aparţin unora dintre cele mai importante instituţii de credit europene.

În octombrie 2013, Autoritatea Bancară Europeană (EBA) a emis o recomandare prin care solicită autorităţile competente din toate Statele Membre ale UE să finalizeze, până în data de 31 octombrie 2014, evaluări ale calităţii activelor care aparţin tuturor instituţiilor de credit relevante. Echipa noastră de experţi a fost selectată să efectueze astfel de evaluări pentru diverse instituţii de credit din Uniunea Europeană, ca parte a procesului iniţiat de EBA. 

În septembrie 2014, Comisia Europeană, Autoritatea Europeană pentru Asigurări şi Pensii Ocupaţionale (EIOPA) şi Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF) au convenit asupra elementelor-cheie ale unei evaluări exhaustive a sectorului asigurărilor din România de către terţi independenţi.

Mazars îşi aduce aportul prin experienţa acumulată de profesioniştii săi în timpul misiunilor desfăşurate în întreaga lume la instituţii financiare de toate dimensiunile. Suntem accesibili şi îmbinăm serviciile gestionate de parteneri cu sprijinul permanent oferit de o echipă specializată în domeniul financiar. 

Mazars are o echipă locală de experţi şi o echipă coordonată de Grup, cu o vastă experienţă în finalizarea proiectelor transfrontaliere. Experienţa, competenţa şi serviciile oferite clienţilor constituie baza abordării noastre, ceea ce ne face să credem că vă putem fi de un real folos în procesul de evaluare exhaustivă într-o perioadă marcată de nenumărate provocări.