Mazars sprijină antreprenorii locali prin participarea la proiectul Made in Romania

Mazars se bazează pe cultura antreprenorială și înțelegem dificultățile cu care se confruntă antreprenorii locali. Suntem dornici să dezvoltăm mecanisme pentru ei, care ii vor ajuta în atingerea scopurilor lor. Parteneriatul nostru a investit în instrumente la nivel mondial care oferă analize, know-how și îndrumare pentru companii, oriunde operează acestea.
Made in Romania

Organizat în premieră în istoria pieței de capital din România, Made in Romania este un proiect unic lansat de Bursa de Valori București cu scopul de a identifica și promova companiile românești de top. Scopul principal care a stat în spatele proiectului Made in Romania, este de a identifica motoarele economiei românești și de a le asista pe parcursul unui an pentru a le ajuta să-și ducă afacerile la nivelul următor, îmbunătățind transparența, vizibilitatea și reputația.

Etape:

Proiectul se va desfășura similar primei ediții și va fi organizat în trei etape: nominalizări, stabilirea unei liste scurte și selecția celor 15 companii finaliste.

I. Etapa nominalizării

Incepând cu data de 15 ianuarie, publicul este invitat să facă nominalizări în proiect, utilizând formularul disponibil pe www.bvbleague.ro. Perioada de nominalizare se încheie la 16 februarie, orele 23:59.

II. Selecția celor 50 de companii

După ce perioada de nominalizare se încheie, urmează stabilirea listei scurte a celor 50 de companii, pe baza voturilor membrilor Comitetului de Nominalizare.

III. Selecția finalistelor

Cele 15 companii finaliste care vor intra în Liga BVB vor fi anunțate în cadrul Galei Made in Romania, care va avea loc pe 14 aprilie.  

BVB LEAGUE

Proiectul Made in Romania nu se va termina aici. Participarea la acest proiect va oferi antreprenorilor mai multe beneficii. Cele 15 companii finaliste vor intra în “Liga BVB“, un program special de mentorat oferit de Bursa de Valori București și partenerii săi. În perioada aprilie – noiembrie 2018, Mazars Romania, împreună cu ceilalți parteneri ai proiectului, vor oferi sprijin și mentorat companiilor finaliste prin training-uri, workshop-uri, crearea de rețele și oportunități de dezvoltare a afacerilor, care vor avea ca scop stimularea creșterii și dezvoltarea organică a companiilor. 

Citat Razvan Butucaru

Participarea la acest proiect este gratuită și voluntară. Companiile care au fost desemnate de către terți vor fi informate cu privire la desemnarea lor și li se va cere să își dea acordul pentru a fi luate în considerare în cadrul proiectului. Mai multe informații despre proiect, desfășurare, precum și formularul de nominalizare sunt disponibile pe website ul www.bvbleague.ro.