A crește cu un scop: raportul anual Mazars 2020/2021

Pe măsură ce lumea începe să iasă din pandemie, apelul pentru un viitor mai sustenabil nu a fost niciodată mai puternic. Companiile se confruntă cu o presiune constantă pentru a crește în mod mai responsabil și sustenabil, iar Mazars rămâne mai dedicat ca niciodată să răspundă la acest apel.

2021 a fost un an excelent pentru Mazars în ceea ce privește performanța financiară și de afaceri, reflectând puterea, echilibrul și sustenabilitatea modelului nostru de afaceri integrat și a strategiei pe termen lung de a investi într-o suită de servicii de audit, consultanță fiscală și financiară de înaltă calitate care ne ajută clienții să crească cu încredere și responsabilitate.

A crește cu un scop: povestea noastră

Dincolo de aspectele financiare, responsabilitatea și sustenabilitatea au devenit baze importante ale performanței afacerilor și sunt vitale pentru a construi încrederea în piețe, corporații și instituții publice. Mazars a fost întotdeauna ghidat de principiile sale fondatoare: să acționeze în mod responsabil, în interesul public și pentru generațiile viitoare. Tratăm acest angajament cu seriozitate, investind acolo unde contează pentru oamenii, clienții și societatea noastră.

Aflați mai multe despre strategia noastră, rolul pe care îl joacă în stabilirea bazelor economice ale creșterii sustenabile și despre cum Mazars crește cu un scop aici.

.

Rezultate financiare și de afaceri excelente în 2020/21

Mazars a raportat venituri de 2,1 miliarde EUR în exercițiul financiar 2020/2021 (1 septembrie 2020 – 31 august 2021), reprezentând o creștere cu 12,3% (excluzând impactul valutar de -1,6%) față de anul financiar precedent. Dincolo de performanța financiară, aceste cifre reflectă poziția puternică a Mazars și strategia echilibrată de creștere responsabilă, ESG fiind o parte esențială a viziunii și angajamentului Mazars pentru creșterea pe termen lung.

Pentru mai multe detalii, citiți comunicatul nostru de presă și situațiile financiare 2020/21 aici.

.

Mazars for good

2021 a fost un an semnificativ pentru Mazars în ceea ce privește progresul în sustenabilitate și CSR. Raportul nostru de sustenabilitate, publicat pentru al treilea an consecutiv, ne reafirmă angajamentul de a construi bazele unei lumi corecte și prospere. Accentul nostru s-a concentrat pe consolidarea strategiei și actualizarea planurilor de acțiune, bazându-ne pe date valoroase care ne-au ajutat să înțelegem unde ne aflăm, să stabilim unde vrem să fim și schimbarea pe care dorim să o realizăm. Am învățat multe și vom folosi acest lucru pentru a continua eforturile noastre de a contribui pozitiv la schimbarea modului în care funcționează societatea noastră, cum să facem pași către zero net și cum să acționăm ca un adevărat agent de schimbare pentru generațiile viitoare.

Citiți mai multe despre angajamentul nostru față de sustenabilitate în raportul nostru aici.

Raportul de transparență 2020/2021 al Grupului Mazars 

Raportul de transparență 2020/2021 al grupului Mazars urmărește să demonstreze angajamentul nostru neclintit față de transparență, responsabilitate și integritate. În mod colectiv, am dus Mazars la următorul nivel, devenind un grup cu adevărat global, cu un model cu adevărat independent și integrat. Pe măsură ce închidem capitolul din planul nostru strategic Next20 și avansăm cu programul nostru One24, obiectivul este să ancorăm în mod clar Mazars ca una dintre firmele internaționale de top de audit, consultanță fiscală și financiară, cu o perspectivă pe termen lung și fără a ne compromite niciodată valorile, dedicarea noastră pentru interesul general și modelul nostru.

Pentru a afla mai multe despre angajamentele și strategia noastră, citiți aici raportul de transparență 2020/2021 al grupului Mazars.

Documente

Mazars Yearbook 2021 2022
Mazars Yearbook 2021 2022
Mazars_20_21_Financial_Statements
Mazars_​20_​21_​Financial_​Statements
Sustainability Report 2021
Sustainability Report 2021
2020_2021-Transparency-report
2020_​2021-Transparency-report