Doing M&A in Western Europe: Tax traps and structuring opportunities

Cu un loc aparte pe continentul european și în UE, Europa de Vest tinde să nu fie o sursă constantă de incertitudini fiscale. Însă, dezvoltarea unei afaceri în această zonă poate fi o provocare din cauza diferitelor medii fiscale.

În timp ce tranzacțiile din Europa de Vest încă prezintă oportunități atractive pentru mulți investitori, atât procesul de achiziție, cât și procesul de integrare răspund specificităților locale chiar dacă majoritatea țărilor fac parte din UE.

Experții noștri în M&A și fiscalitate internațională se confruntă adesea cu mai multe riscuri fiscale care amenință succesul procesului de încheiere a tranzacțiilor sau al procesului de integrare ulterior. În acest studiu, evidențiem ce așteptări pot avea companiile de la încheierea de tranzacții în regiune și modul în care pot evita capcanele fiscale, profitând la maximum de oportunitățile de structurare.

Descărcați raportul acum pentru a citi mai multe despre provocările fiscale și stimulentele care vă vor ajuta să vă ghidați pe piața de fuziuni și achiziții în Europa de Vest.