Seminar 21 februarie 2018: Sistemul de plată defalcată a TVA - prezentare VAT Hunter

Mazars România are plăcerea să vă invite, pe 21 februarie 2018, la un seminar interactiv unde vom dezbate impactul aplicării sistemului asupra activității societății dumneavoastră.

În cadrul evenimentului va fi prezentată şi aplicaţia dezvoltată de specialiştii Mazars, VAT HUNTER, care permite verificarea automată şi în timp real a codurilor TVA ale partenerilor de afaceri.

Principalele subiecte abordate:

  • Cine este obligat să aplice mecanismul plății defalcate TVA şi din ce moment?
  • Cum ne asigurăm că efectuăm plăţile corect? Care este impactul unei plăți făcute într-un alt cont?
  • VAT Hunter - soluţia Mazars de optimizare a verificării codurilor TVA

Cu toate că sistemul plății defalcate a TVA nu se aplică obligatoriu de către toate societățile, nu este exclus ca cel puțin unul dintre furnizorii societății dumneavoastră să aplice acest sistem - caz în care este important să-l identificați în timp util și să procedați corespunzător.

Lectori:

  • Mihaela Hampu, Senior Manager Servicii Consultanță Fiscală
  • Alexandru Stanciu, Manager Servicii Consultanță Fiscală

Pentru a putea optimiza timpul alocat evenimentului, așteptăm întrebările dumneavoastră pe e-mail până pe 15 februarie 2018.
Taxa de înregistrare este de 48 EUR/persoană, plus TVA, calculată la cursul oficial BNR din ziua plății. Se acordă un discount de 10% pentru înscrierea a doi sau mai mulți reprezentanți ai aceleiași companii.

Pentru confirmarea participării, vă rugăm să completați formularul atașat și să-l trimiteți la adresa Carmen.Boz@mazars.ro, până luni, 19 februarie 2018.

Document

Invitation Seminar_21 February 2018_EN
Invitation Seminar_​21 February 2018_​EN