Transylvania Supply Chain & Logistics Forum & Expo - April 4th

Evoluția tehnologică rapidă, noile niveluri ale conectivității și digitalizarea potențează riscurile, însă și oportunitățile pentru companiile care se adapteză cel mai rapid la noul context, în care modelul tradițional de aprovizionare nu mai este relevant.

Managementul eficient al lanțului de aprovizionare și eficiența operațională ridicată sunt esențiale, un diferențiator important pentru business, iar lanțurile de aprovizionare se află sub o presiune continuă de a performa.

Contextul s-a schimbat, la fel și obiectivele. Pentru a face față acestui nou val, managerii trebuie să înțeleagă ce este nou, ce este posibil și ce este diferit acum. Vom dezbate împreună la “Transylvania Supply Chain & Logistics Forum & Expo”, ce va avea loc pe 4 aprilie 2019 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Mihaela Hampu, Senior Manager Tax Advisory, va vorbi în Sesiuna a II-a despre ”Provocări fiscale în domeniu. Arii de risc și recomandări”:

  • Pierderi, distrugeri de marfă pe timpul transportului – relația contractuală cu beneficiarul serviciilor
  • Tranzacții intra-grup (prețuri de transfer, justificarea necesității serviciilor)
  • Implicații TVA pentru serviciile de logistică și depozitare 

Evenimentul reprezintă o platformă importantă pentru a obține insights de la companii de top din piață, de a vă conecta cu profesioniști din domeniu, de a afla bune practici de management al lanțurilor de aprovizionare și logistică, ce funcționează cel mai bine și ce strategii dețin premise cu potențial în viitor.

Mai multe detalii: https://business-mark.ro/event/transylvania-supply-chain-logistics-forum-expo/