CEE Deal Leaders' Summit 2022

Un eveniment nou-nouț care leagă profesioniștii de fuziuni și achiziții, capital privat, restructurare și infrastructură din regiunea ECE, care a avut loc la Palais Ferstel, Viena.

Summit-ul liderilor de tranzacții din ECE, organizat în perioada 29 - 30 iunie, a fost dedicat rețelelor esențiale pentru tranzacții și discuții provocatoare de la cei mai proeminenți și activi lideri din întreaga Europă!

Evenimentul de 2 zile a fost plin de peste 20 de sesiuni interesante și a acoperit fiecare aspect al ciclului tranzacțiilor. Programul a fost împărțit în 5 domenii, capital privat, fuziuni și achiziții, restructurare și oportunități, progrese în investiții în infrastructură și aspecte importante ale sectorului.

Răzvan Butucaru, Partener, Financial Services & Advisory Leader, a făcut parte din panelul „Deal Drivers, Origination and challenges to expect in 2022” din 29 iunie, unde a împărtășit mai multe perspective despre activitatea de M&A, împreună cu alți experți.

Vizionați înregistrarea aici

Sesiuni:

  • Deal Drivers, Origination and challenges to expect in 2022: explorarea peisajului de fuziuni și achiziții din Europa Centrală și de Est, activitatea de fuziuni și achiziții transfrontaliere, impactul COVID-19 asupra prețurilor și evaluărilor, precum și sectoarele care vor ieși cel mai puternic din pandemia în curs. Ce impact vor avea viitoarele valuri de COVID-19, blocajele, provocările comerciale și de reglementare asupra activității tranzacțiilor.
  • Optimising Digital innovation 2022: acum este mai important ca niciodată ca cei implicați în inovarea digitală să lucreze împreună. Doar procesele complet digitale sunt suficient de rentabile, rapide, transparente și ergonomice pentru participanții lor. Companiile trebuie să-și accelereze digitalizarea și să se adapteze în continuare pentru a rămâne pe linia de plutire. Cei care conduc conducerea se vor reuni în această sesiune pentru a discuta despre procesele și provocările pe care le navighează companiile, fondurile și consumatorii.
  • Evolution of debt financing: o trecere de la împrumuturile bancare către fondurile private de datorii, precum și finanțatorii internaționali și FinTech-urile, a adăugat noi valori și oportunități procesului de finanțare. Împrumutul direct nu mai este despre jucătorii marginali care strâng fonduri cu promisiunea de randament. Deși, concurența a crescut, dar investitorii rămân optimiști cu privire la creșterea creditării directe.