Raportarea corporativă și implicațiile asupra auditului în România

CCIFER și Mazars au plăcerea de a vă invita la un Matinal Digital dedicat reformei auditului și raportării corporative, un subiect intens dezbătut pe piața auditului atât din România, cât și din Uniunea Europeană, și cu un rol important în creșterea calității și transparenței serviciilor de audit.

Reforma contribuie la o piață de audit mai dinamică și are ca scop pe lângă îmbunătățirea calității auditului, restabilirea încrederii investitorilor în informațiile financiare, ceea ce reprezintă un aspect esențial pentru investițiile viitoare și creșterea economică.

Vă invităm să participați joi, 19 mai, ora 08:30, la reuniunea dedicată raportării corporative și implicatiile acesteia asupra auditului în România.  Evenimentul online aduce în prim-plan experți reprezentativi din spațiul public și privat, românesc și european, pentru a vă conecta cu acest subiect de actualitate, care să susțină dezvoltarea și sustenabilitatea business-ului dumneavoastră.

Agenda

  • Relevanța raportării corporative și a reformei auditului în mediul de afaceri modern.
  • Raportarea corporativă și reforma auditului prin prisma sustenabilității - implicații ESG și de guvernanță corporativă
  • Conceptul ”joint-audit” în România – cât de pregătiți suntem pentru această transformare?

Vorbitori

  • Vasile Andrian - Partener Audit, Mazars România
  • Fabrice Demarigny - Partener Audit, Mazars Franța
  • TBC reprezentant al Ministerului Finanțelor în România

Moderator: Ella Chilea, Partener Audit, Mazars România

Evenimentul se va desfășura în limba română. Participarea este posibilă doar cu înscrierea în prealabil. 

Click aici pentru înscriere