Mazars în România își consolidează echipa de conducere

12 ianuarie 2024

Mazars, firmă internațională de audit şi consultanță în afaceri, anunță numirea a trei noi lideri în echipa de management din România.

Începând cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina Constantin și Mariana Dragomir au fost numite în funcția de Outsourcing – Accounting Partner, iar Adrian Mihalcea în funcția de Deal Advisory Director, cu scopul de a consolida și dezvolta expertiza și capacitatea firmei în domenii cheie ale business-ului.

Cristina s-a alăturat echipei Mazars în anul 2013 și deține o experiență profesională de peste 16 ani în contabilitate financiară, oferind în acest timp consultanță clienților din diverse industrii. Pe parcursul carierei, și-a consolidat expertiza lucrând, în special, cu clienți care fac parte din grupuri multinaționale, cu cerințe ridicate de raportare și care utilizează sisteme ERP complexe. Cristina este expert contabil, fiind membră atât a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cât și a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF). În noul său rol, Cristina va continua să crească vizibilitatea în toate ariile de contabilitate și raportare, contribuind în același timp la creșterea afacerilor clienților ei.

Cristina Constantin

În noul meu rol, voi continua să conduc echipa noastră cu aceeași dedicare și să încurajez un mediu în care creativitatea și expertiza se întâlnesc pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri. Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate și entuziasmată să continui să cresc alături de Mazars, ghidând firma către noi orizonturi și asigurându-mă că fiecare provocare devine o treaptă către un succes mai mare, atât pentru clienți, cât și pentru echipa noastră. Încep această călătorie alături de colegii mei, cu care sunt onorată și mândră să continui să lucrez în viitor.

Cristina Constantin Partner, Outsourcing - Accounting

Mariana și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de contabilitate financiară, contabilitate managerială și raportare financiară. Cu o experiență profesională de peste 17 ani, a livrat cu succes servicii de contabilitate personalizate pentru diverse companii internaționale și s-a specializat în consilierea clienților săi în special în proiecte de implementare a diferitelor sisteme ERP. Mariana este membră atât a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cât și a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF). În noul său rol, Mariana va continua să conducă echipa noastră spre un succes continuu, angajându-se ferm să ofere servicii de înaltă calitate clienților noștri.

Mariana Dragomir

Sunt entuziasmată de noul meu rol în calitate de Accounting Partner, o poziție care nu marchează doar o evoluție în cariera mea, ci și o dedicare fermă de a promova excelența în cadrul firmei noastre. Mazars reprezintă un mediu de lucru extraordinar, iar alături de echipele mele de profesioniști în domeniu, clienții noștri și proiectele captivante, mă angajez să dezvolt practica noastră contabilă către un succes continuu. Noua mea călătorie este plină de oportunități de a aduce un impact sustenabil și doresc să îi mulțumesc Luminiței Bornoiu pentru îndrumarea continuă în dezvoltarea mea profesională și personală, precum și colegilor mei pentru devotamentul și eforturile lor. Oamenii reprezintă esența oricărei povești de succes, și eu sunt profund recunoscătoare pentru sprijinul, îndrumarea și camaraderia ce au contribuit la modelarea carierei mele până în acest moment.

Mariana Dragomir Partner, Outsourcing - Accounting

Comentând despre noua lor provocare, Luminița Bornoiu, Partner, Head of Outsourcing, a menționat:

Luminița Bornoiu

Aceste noi responsabilități reflectă creșterea, dedicarea și eforturile colegelor mele pe parcursul anilor petrecuți la Mazars. Astfel, demonstrăm angajamentul nostru de a investi în echipele și clienții noștri, precum și în mediul de business. Sunt extrem de mândră de Cristina și Mariana și aștept cu nerăbdare să explorăm împreună noi orizonturi și ghida Mazars către realizări remarcabile.

Luminiţa Bornoiu Partner, Head of Outsourcing

Adrian s-a alăturat echipei Mazars în anul 2016 și are o experiență de peste 11 ani în servicii de consultanță financiară. Expertiza sa se axează în mod deosebit pe gestionarea proiectelor de due diligence legate de fuziuni și achiziții, cuprinzând atât angajamente de cumpărare, cât și de vânzare, într-o gamă variată de industrii. Adrian deține titlul de Chartered Financial Analyst (CFA) și este membru al Asociației Contabililor Autorizați (ACCA). Conducând o echipă de profesioniști, el promovează o cultură a inovației, adaptabilității și orientării către client. În viitor, va continua să valorifice experiența și cunoștințele sale pentru a ghida clienții prin lumea dinamică a serviciilor de consultanță financiară.

Adrian Mihalcea

Este nu doar o onoare, ci și un moment semnificativ pentru mine să fac parte din echipa de conducere a Mazars. În viitor, obiectivul meu este de a consolida și extinde practica noastră de consultanță în tranzacții, colaborând strâns cu echipa mea, care reprezintă piatra de temelie a succesului nostru. În același timp, mă dedic să ofer sprijin și să contribui activ la succesul global al proiectelor de investiții ale clienților noștri. Sunt entuziasmat de oportunitățile viitoare și determinat să îndeplinesc un rol esențial în evoluția continuă a Mazars.

Adrian Mihalcea Director, Deal Advisory

Reflectând asupra noului rol al lui Adrian, Răzvan Butucaru, Partner, Financial Services & Advisory Leader, adaugă:

Răzvan Butucaru

Sunt foarte fericit și mândru de ceea ce a realizat Adrian. El a contribuit semnificativ la creșterea practicii noastre de consultanță în fuziuni și achiziții și la transformarea acesteia în una dintre cele mai bune echipe din piață. În noul său rol, Adrian va continua să dezvolte și să diversifice portofoliul nostru, oferind în continuare servicii de calitate excepțională clienților noștri.

Răzvan Butucaru Partner, Financial Services & Advisory Leader

La Mazars, ne bucurăm să începem noul an cu asemenea vești bune și suntem entuziasmați pentru noile călătorii profesionale ale colegilor noștri. Felicitări tuturor pentru dezvoltarea continuă, realizările obținute și menținerea excelenței constante.

 

###

 

Persoane de contact

Emilia Popa, Head of Marketing and Communication, Mazars în România

emilia.popa@mazars.ro / +40 741 111 042

Mădălina Lazăr, PR & Corporate Communication Executive, Mazars în România

madalina.lazar@mazars.ro / +40 763 385 622

Despre Mazars

Mazars este un parteneriat internațional integrat, specializat în audit, contabilitate, consultanță, servicii fiscale și juridice*. Cu filiale în peste 100 de țări și teritorii din întreaga lume, ne folosim de cunoștințele de specialitate a peste 30.000 de profesioniști din cadrul parteneriatului integrat Mazars, pentru a sprijini clienți de toate dimensiunile în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*acolo unde permite legislația națională aplicabilă.

www.mazars.com | Mazars on LinkedIn

Despre Mazars în România

În România, Mazars are o experiență de peste 29 de ani în audit, consultanță fiscală și financiară, externalizare și sustenabilitate. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde peste 350 de profesioniști.

www.mazars.ro | Mazars Romania on LinkedIn