Mazars România o numește pe Monica Petrea în poziția de Tax Director

5 mai 2021
Mazars România își consolidează departamentul de consultanță fiscală și o numește pe Monica Petrea în poziția de Tax Director, începând cu luna aprilie 2021.

Monica are o experiență profesională de peste 20 de ani în domeniul finanțelor, fiscalității și contabilității și a ocupat poziții de management timp de 16 ani. Este un profesionist proactiv, dedicat și muncitor, care și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de consultanță fiscală, audit financiar, telecomunicații și tehnologie.

Sunt foarte mândru că Monica s-a alăturat echipei noastre și ne ajută să consolidăm linia de afaceri fiscală a Mazars în calitate de Tax Director. Monica va fi implicată în proiecte cu focus pe telecomunicații și tehnologie și va sprijini implementarea platformei noastre de comunicare pentru clienți. Îi dorim activități de succes și multe realizări profesionale.”, a menționat Edwin Warmerdam, Partner, Head of Tax, Mazars România.

Monica oferă oportunități cu valoare adăugată și creează soluții și conexiuni pentru clienții săi, prin experiența sa diversă în implementarea proceselor de control financiar pentru utilizarea eficientă a resurselor companiei în conformitate cu cerințele de afaceri, reglementările fiscale și standardele de raportare financiară.

În același timp, are un interes deosebit în a-și împărtăși cunoștințele și a își îndruma echipele pentru a face față oricărei provocări care ar putea apărea.

Monica este consultant fiscal autorizat din anul 2007, recunoscut de Ministerul Economiei și Finanțelor din România și deține un Executive MBA, acordat de către WU Executive Academy din Viena.

Sunt onorată să fac parte dintr-o echipă atât de puternică și entuziastă precum cea de la Mazars. Aștept cu nerăbdare să întâmpin noi provocări profesionale împreună cu echipa și să găsesc cele mai bune soluții pentru nevoile de afaceri ale clienților noștri, care operează într-un mediu economic foarte dinamic. Sunt de părere că România este locul în care afacerile se confruntă nu numai cu provocări, ci și cu oportunități puternice, care pot fi transformate în povești de succes. Mazars se dovedește a fi un partener de încredere pentru clienții săi în călătoria lor de afaceri, aceștia beneficiind de capacitatea profesioniștilor de a îmbina armonios expertiza lor tehnică cu perspectiva globală şi cunoștințele locale, înțelegerea profundă a specificului diferitelor industrii și energia oamenilor.”, a menționat Monica Petrea, Tax Director, Mazars România.

Fiind un mentor al următoarei generații de profesioniști, Monica a scris mai multe articole pe subiecte fiscale și, de asemenea, a fost lector la diferite seminarii și conferințe, în același timp fiind implicată în mai multe programe de formare.

Echipa de management Mazars este foarte încântată să lucreze cu Monica în poziția de Tax Director și este încrezătoare în faptul că departamentul fiscal își va consolida poziția, sub îndrumarea Monicăi și a colegilor din întreaga echipă.

Emilia Popa, Head of Marketing and Communication, Mazars Romania

emilia.popa@mazars.ro / +40 741 111 042

Mazars este un parteneriat internațional, ce oferă servicii integrate de audit și consultanță contabilă, fiscală, financiară şi juridică*. Operând în peste 90 de țări și teritorii din întreaga lume, ne bazăm pe expertiza a 42.000 de profesioniști – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars și 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienți de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*unde este permis de legislația în vigoare a țării

www.mazars.com | Pagina de LinkedIn a Mazars

Despre Mazars România

În România, Mazars are o experiență de peste 25 de ani în audit, servicii de consultanță fiscală, financiară, contabilă, HR și salarizare. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 7 parteneri şi 230 de profesioniști.

www.mazars.ro | Pagina de LinkedIn a Mazars Romania