Mazars România o numește pe Cătălina Călinescu în poziția de HR & Payroll Director

17 martie 2021
Mazars România își consolidează departamentul de Outsourcing și o numește pe Cătălina Călinescu în poziția de HR & Payroll Director, începând cu luna martie 2021.

Cătălina s-a alăturat companiei Mazars în luna septembrie a anului 2005 și are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniu, oferind în acest timp consultanță clienților din diverse industrii. Cătălina este expert în legislaţia muncii, având o certificare emisă de către Ministerul Muncii și membră a Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii (UNELM). Cătălina a participat, de asemenea, la programul de formare profesională HR Business Partner din cadrul Institutului de Excelență în Furnizarea de Personal și Dezvoltare (CIPD).

Suntem încântați să ne extindem echipa de management cu un alt lider profesionist și experimentat, cum este Cătălina. În acest moment special, când Mazars România joacă un rol esențial pe piață, rolul Cătălinei va fi de a continua să crească vizibilitatea în toate ariile de HR & Payroll și să contribuie la calitatea și diversitatea serviciilor noastre, dezvoltând în același timp aria de consultanţă în salarizare şi resurse umane. Îi dorim succes în demersurile sale viitoare.”, a menționat Luminița Bornoiu, Partner, Head of Outsourcing, Mazars România.

Cătălina și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de consultanță profesională referitoare în special la consultanță în resurse umane, legislația muncii, gestionarea timpului și a relațiilor cu angajații, bugetare, formare și recrutare. Ea va continua să fie un jucător cheie în dezvoltarea afacerilor clienților săi și să îi ajute să își atingă obiectivele corporative.

Mă simt extraordinar că lucrez într-un mediu atât de inclusiv, unde femeile sunt încurajate în mod constant să își exprime creativitatea și inspirația alături de bărbați. Pentru mine, această realizare vorbește despre performanță dincolo de gen sau alte considerații. Vorbește despre dăruire și rezultate consistente, recunoscute de către clienții noștri.", a menționat Cătălina Călinescu, HR & Payroll Director, Mazars România.

Emilia Popa, Head of Marketing and Communication, Mazars Romania

emilia.popa@mazars.ro / +40 741 111 042

Mazars este un parteneriat internațional, ce oferă servicii integrate de audit și consultanță contabilă, fiscală, financiară şi juridică*. Operând în peste 90 de țări și teritorii din întreaga lume, ne bazăm pe expertiza a 42.000 de profesioniști – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars și 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienți de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*unde este permis de legislația în vigoare a țării

www.mazars.com | Pagina de LinkedIn a Mazars

Despre Mazars România

În România, Mazars are o experiență de peste 25 de ani în audit, servicii de consultanță fiscală, financiară, contabilă, HR și salarizare. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 7 parteneri şi 230 de profesioniști.

www.mazars.ro | Pagina de LinkedIn a Mazars Romania