Mazars în România o numește pe Alina Simion în poziția de Director de Audit

11 ianuarie 2023

Mazars în România își consolidează Departamentul de Audit și o numește pe Alina Simion în poziția de Director de Audit, începând cu 1 ianuarie 2023.

Alina s-a alăturat companiei Mazars în anul 2015, aceasta având o experiență profesională de peste 15 ani în domeniu, în special în sectorul instituțiilor financiare. Fiind un lider cu mentalitate de creștere și deschisă către noi provocări, Alina gestionează un portofoliu variat de clienți din sectorul financiar și de asigurări, contribuind semnificativ la diverse proiecte, majoritatea lor fiind supervizate de autoritățile naționale și internaționale (revizuiri de bilanț pentru sectorul asigurărilor din România și Bulgaria, studiu de diagnosticare a băncilor din Moldova, etc.). Alina este expert contabil, aceasta fiind membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Sunt foarte mândru că Alina s-a alăturat echipei noastre de management și o felicit pentru toate eforturile sale care au ajutat la dezvoltarea echipei de servicii financiare. Pe măsură ce Mazars a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii profesionale din România, rolul Alinei va fi acela de a continua să crească portofoliul de clienți și de a contribui la calitatea serviciilor noastre, dezvoltând în continuare practica de audit în domeniul instituțiilor financiare și de asigurări.

Răzvan Butucaru Partner, Financial Services & Advisory Leader

Fiind un mentor al următoarei generații de experți, Alina își dezvoltă în prezent cunoștințele și lucrează alături de profesioniști remarcabili din cadrul Asociației Experților Contabili și Contabililor Autorizați și a Autorității pentru Supravegherea Publică a Activităţii de Audit Statutar (ASPAAS). 

Sunt onorată să mă alătur echipei de conducere a Mazars și îmi asum acest nou rol cu entuziasm, fiind pregătită pentru a răspunde tuturor provocărilor. Împreună vom continua să oferim soluții de calitate clienților noștri și mai mult, mă alătur echipei de conducere cu un obiectiv principal în minte, acela de a dezvolta în continuare echipa de servicii financiare a Mazars alături de un grup remarcabil de profesioniști, pentru a face încă un pas înainte către excelența tehnică, o valoare de bază a firmei noastre.

Alina Simion Director, Audit & Assurance

‎De asemenea, eforturile Alinei au fost recunoscute de o publicație economică foarte importantă din România, aceasta fiind inclusă în catalogul ‘100 tineri manageri de top’ din anul 2020.