HR Optimizer – platforma Mazars care poziționează corect echipele de HR în cadrul companiei

Liderii de resurse umane din întreaga lume au asistat la impactul pandemiei de COVID-19 asupra strategiei și planurilor lor de acțiune, criza actuală subliniind urgența implementării unui model de muncă mai dinamic. În ultimul an și jumătate, au apărut multe provocări în domeniul HR: recrutarea de „la distanță” și re-imaginarea întregului proces, fidelizarea și reținerea angajaților, precum și motivarea acestora.

Mazars România a lansat o nouă platformă, HR Optimizer, care poate ajuta liderii de afaceri și Directorii/Profesioniștii de HR să descopere nivelul de maturitate al practicii de HR din organizație, pentru a sprijini în continuare dezvoltarea afacerii.

Liderii companiilor trebuie să recunoască faptul că, pe măsură ce ne îndreptăm spre o eră post-pandemică, o strategie de management bazată pe reguli vechi nu va mai fi eficientă. În schimb, aceștia trebuie să implementeze un model flexibil și receptiv.

Platforma Mazars - HR Optimizer - oferă informații calitative și cantitative despre situația unei organizații și analizează pașii care trebuie parcurși pentru a evalua întreaga activitate a departamentului, după cum urmează.

  • Guvernare și conformitate

Cu ajutorul platformei noastre, echipele dumneavoastră de resurse umane vor învăța să identifice practicile financiare și interne care trebuie optimizate, cum ar fi evidența, administrarea și salarizarea, politicile de relații cu angajații și condițiile de angajare, echitatea în muncă, facilitarea dezvoltării competențelor sau stimulente fiscale, împreună cu evaluarea riscului acestora.

  • Managementul talentelor

HR Optimizer va analiza procesele de HR pentru a atrage, dezvolta, motiva și reține angajații performanți. În această etapă, vom atinge toate domeniile cheie de resurse umane, de la angajarea și integrarea angajaților și sistemul de recompensă, până la managementul performanței și interviurile de exit. De asemenea, vom analiza strategia de resurse umane, structura organizațională și rolul, precum și programele de învățare și dezvoltare ale companiei.

  • Furnizarea și măsurarea serviciilor HR

În majoritatea domeniilor din zilele noastre, rezultatele sunt extrem de importante. Prin urmare, considerăm că este vital să punem în aplicare unele măsuri pentru a ajuta la urmărirea eficienței furnizării serviciilor de resurse umane. În această etapă, platforma noastră va analiza modelul actual de livrare al serviciilor și de operare, precum și tehnologia pe care o utilizați (portale de resurse umane, programe analitice, sondaje, software de evaluare al angajaților).

  • Dezvoltarea organizației

În această etapă, HR Optimizer va analiza importanța strategiei dumneavoastră de afaceri împreună cu viziunea, misiunea și valorile, precum și impactul asupra culturii organizaționale și a pachetului de beneficii pentru angajați, pentru a putea defini și structura planul de dezvoltare.

Este afacerea dumneavoastră pregătită pentru viitor? Luați legătura cu noi pentru a vă explica întregul proces, astfel încât să atingeți obiectivele pe care vi le-ați propus.