Solicitați o ofertă pentru servicii de consultanță fiscală

Vă invităm să introduceți mai jos toate detaliile necesare, iar specialiștii noștri vor reveni către dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

* câmpuri obligatorii

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate de către Mazars România SRL și Mazars Consulting SRL (Mazars, Companiile/Compania), operatorul de date, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.
Campurile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii. Dacă vreun câmp obligatoriu este lăsat necompletat, nu va fi posibilă procesarea cererii dvs.
Datele dumneavoastră personale sunt colectate în scopul procesării cererii dumneavoastră.

Aveți dreptul de a accesa, corecta și șterge datele dumneavoastră, precum și dreptul de a vă opune sau de a limita prelucrarea datelor dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor și dreptul de a oferi îndrumări cu privire la ceea ce se întâmplă cu datele dumneavoastră după moartea dumneavoastră. În sfârșit, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere și dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv pe profilare, care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează semnificativ în mod similar.

Vă rugăm să citiți întreaga noastră politică de confidențialitate aici: https://rum.mazars.ro/Date-i-confiden-ialitate