Marele Premiu CECCAR 2016 - Mazars cea mai bună activitate în domeniul contabilității

Mazars România câștigă, pentru al treilea an consecutiv, Marele Premiu CECCAR pentru cea mai bună activitate în domeniul contabilității.

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a desemnat firma Mazars drept câștigătoarea “Marelui Premiu Special Național al anului 2016”, acordat pentru cea mai bună firmă cu activitate în domeniul contabilității. Mazars devine astfel deținătoarea acestui premiu important pentru al treilea an consecutiv. 

Luminița Bornoiu, Partner, Head of Accounting & Payroll Advisory Mazars: “Începe să se contureze o tradiție frumoasă!

Suntem onorați de fi desemnați pentru al treilea an consecutiv câștigătorii Marelui Premiu pentru cea mai bună activitate în domeniul contabilității.

Acest premiu vine ca o încununare a eforturilor noastre de echipă in a alinia serviciile și performantele noastre la cele mai înalte standarde ale profesiei contabile.

Doresc să mulțumesc pe această cale și echipei, care reprezintă cel mai de preț activ al nostru și fără de care nu am fi putut reconfirma poziția noastră ca lider în segmentul consultanței financiar – contabile, a soluțiilor de externalizare, a serviciilor de salarizare și administrare de personal.